Welkom 2019: een blik voorwaarts

Tot ziens 2018. Het was een jaar vol veranderingen in mijn persoonlijke leven. Dat heeft ook zeker effect op Animeazing, want ik kan minder blogs schrijven als voorheen. Toch heb ik al een aantal leuke projecten in het vooruitzicht. Welkom 2019!

Gelukkig nieuw jaar! Ik hoop dat je een heel goed jaar tegemoet gaat. Gezondheid is het belangrijkste, maar ook geluk en voorspoed natuurlijk. Wat ben jij van plan om te doen in 2019?

Ik vind het nu nog een beetje lastig om ver vooruit te plannen. Ik moet mijn tijd op een nieuwe manier indelen en dat valt niet mee. Mijn werk is momenteel best druk en vermoeiend. Het is een wintersport organisatie dus juist nu is er veel werk. Waarschijnlijk heb ik tot Pasen niet genoeg tijd om aan de website te werken. Gelukkig kan ik wel doorgaan met blogs schrijven dus dat gaat wel vrolijk door.

Bedankt!

Namens heel het team bedankt voor het lezen van onze blogs! Super dat je ons volgt en hopelijk blijf je bij ons in het nieuwe jaar!

ANIMEAZING.NL brengt in 2019 weer heel veel coole blogs over anime en manga!

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers liken dit: