You are here
Home > Blog > Welkom 2019: een blik voorwaarts

Welkom 2019: een blik voorwaarts

Tot ziens 2018. Het was een jaar vol veranderingen in mijn persoonlijke leven. Dat heeft ook zeker effect op Animeazing, want ik kan minder blogs schrijven als voorheen. Toch heb ik al een aantal leuke projecten in het vooruitzicht. Welkom 2019!

Gelukkig nieuw jaar! Ik hoop dat je een heel goed jaar tegemoet gaat. Gezondheid is het belangrijkste, maar ook geluk en voorspoed natuurlijk. Wat ben jij van plan om te doen in 2019?

Ik vind het nu nog een beetje lastig om ver vooruit te plannen. Ik moet mijn tijd op een nieuwe manier indelen en dat valt niet mee. Mijn werk is momenteel best druk en vermoeiend. Het is een wintersport organisatie dus juist nu is er veel werk. Waarschijnlijk heb ik tot Pasen niet genoeg tijd om aan de website te werken. Gelukkig kan ik wel doorgaan met blogs schrijven dus dat gaat wel vrolijk door.

Bedankt!

Namens heel het team bedankt voor het lezen van onze blogs! Super dat je ons volgt en hopelijk blijf je bij ons in het nieuwe jaar!

ANIMEAZING.NL brengt in 2019 weer heel veel coole blogs over anime en manga!

Niets missen? Volg ons op Facebook!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
RSS
Facebook
Twitter
%d bloggers liken dit: