Het werkoverleg van Yasumi en Silerna

Het is behoorlijk stressen, want deze week moet ik mijn schoolopdracht inleveren. School heeft me de hele maand in zijn greep gehouden, en deze week stop ik zelfs even helemaal met bloggen tot ik klaar ben. Dat, terwijl ik het zóóó zat ben, want ik wil schrijven! Mijn hoofd zit vol met ideeën voor blogs, dat ik nog niet eens weet hoe ik dat allemaal ga inplannen. Gelukkig heb ik hier mijn steun en toeverlaat. In dit blog lees je hoe het in ons werkoverleg aan toe gaat…

Silerna en ik spreken elkaar dagelijks over van alles en nog wat. Uiteraard wordt er dan ook overleg gepleegd over de invulling van de website. Daarnaast help ik haar volgende maand met de template van haar eigen site. Niemand kan tippen aan onze samenwerking 🙂

Tijdens die gesprekken gebeurt het nog weleens dat ik zo mijn ‘fangirl-momenten’ heb, waar Silerna minder boodschap heeft. Een van die onderwerpen is seiyuu (de Japanse term voor ‘stemacteur’). Inmiddels heb ik zo veel anime gezien dat ik heel wat acteurs en actrices bij stem herken.

Ik vind het leuk om meer over ze te weten te komen. Het is extra cool als je dan erachter komt dat ze een bepaald personage hebben gespeeld waar je hem/haar helemaal niet in hebt herkend.

werkoverleg Satou en Souma

Het werkoverleg van Satou en Souma (Working!!).

Zie je wel, seiyuu zijn awesome!

Onlangs kon ik echter zeggen: “nu weet je waarom ik ze zo cool vind!”. We zijn namelijk tot de conclusie gekomen dat twee stemacteurs favorieten van ons beiden zijn: Ono Daisuke en Hiroshi Kamiya. Ze zijn beide populaire acteurs die al in veel verschillende series hebben gespeeld. Persoonlijk respecteer ik deze twee vooral omdat er ook zo veel verschil zit in de types die ze inspreken. Cool én super lollig.

Het grappige is dat deze acteurs vaak samen in één serie spelen:

  • Erwin en Levi (Attack on Titan)
  • Shizuo en Izaya (Durarara!!)
  • Satou en Souma (Working!)
  • Daikoku en Yato (Noragami)
  • Jyushimatsu en Choromatsu (Osomatsu-san)

Je ziet het, ze spelen heel vaak ook samen in één serie. Dit is uiteraard ook voedsel voor de fujoshi’s, maar dat zijn wij absoluut niet. Gelukkig maar…voor jullie ;).

Dit is echter nog maar het topje van de rollen die deze acteurs spelen. EN dan weet ik ook nog wel een paar andere leuke stemacteurs en -actrices op te noemen. Vind je het leuk om te weten wie jouw favoriete personages spelen? De komende tijd zullen er een aantal blogs voorbij komen waarin ik een aantal aan je voorstel.

Voor nu, bekijk de onderstaande filmpjes om een beeld te krijgen van de geweldige Ono-san en Kamiya-san <3

(de tekst gaat na de filmpjes verder)

Maak nou ook een Gintama review!

Tijdens ons dagelijkse ‘werkoverleg’ wordt ik daarnaast voortdurend gepusht om ook een Gintama review te schrijven. Haar review over die serie is namelijk niet genoeg om te vertellen hoe leuk en idioot die serie is! Ook wil ik nog steeds een blog schrijven over de Rurouni Kenshin speelfilms, waar zij me regelmatig aan herinnert. Ik hoef zo bijna nooit mijn ideeën op te schrijven, want zo onthoud ik ze wel ja 😉

Toch is het beter om ideeën in mijn hoofd te ordenen, dus komen ze langzaam op papier. Ik werk ze nu nog niet uit, omdat ik dan in tijdnood kom met school.

Sterker nog, ik BEN in tijdnood met school. Het liefst wil ik de opdracht nog vóór het weekend inleveren, dus deze week moet ik nog even hard aan de bak. Duim voor me!

In december ga ik los!

Jep. In december kan ik weer los. Dan hoef ik mijn tijd niet aan school te verspillen, maar kan ik het weer volop investeren in de website.

Kan jij ook niet wachten op meer ANIMEAZING blogs? 😀

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: