Winter Anime Preview 2018

Dit seizoen ga ik voor schattig. Dit Winter Anime Preview 2018 bevat een anime over het verzorgen van een mummie, over jongens die dol zijn op Sanrio mascottes en over de carrière van mannelijke idolen. Behalve deze shoujo anime, wil ik de meest besproken anime van het seizoen ook niet missen!

Het is moeilijk kiezen wanneer er veel interessante anime uit komen. De keuze is reuze met ruim 30 series PER SEIZOEN. Helaas zorgen regio restricties nogal vaak voor roet in het eten, maar ik ben tevreden over mijn selectie in deze Winter Anime Preview 2018.

Drie series op deze lijst worden veel besproken op social media! Die mogen dan ook niet gemist worden 😉

Violet Evergarden

Aantal afleveringen gezien: 1 | Genre: drama, fantasie | Te zien op Netflix

Wow. Wat ziet deze anime er prachtig uit en hoewel er nog niet zo veel te zeggen valt over het verhaal, zie ik al dat dit een tranentrekker gaat worden. Het verhaal gaat over een meisje dat al die tijd in de oorlog heeft gevochten en nu moet gaan leren ‘gewoon’ te leven. Ze sleept de woorden van een geliefde met zich mee en gaat op zoek naar de betekenis.

Devilman Crybaby

Aantal afleveringen gezien: 10 | Genre: horror, actie | Te zien op Netflix

Deze anime heb ik al helemaal gezien en serieus…dit is een anime die je dit seizoen absoluut moet zien. Alhoewel, niet als je een zwakke maag hebt want het is heel heftig. De serie volgt de scholier Akira, die na hereniging met zijn beste vriend, betrokken raakt bij de demonen van onze wereld.

We zijn al bezig om blogs over Devilman Crybaby. Het laatste woord is er nog niet over uit…!

Pop Team Epic

Aantal afleveringen gezien: 2 | Genre: komedie, parodie | Te zien op Hidive en Crunchyroll

Pop Team Epic is een bizarre anime geboren uit een meme. Of is het een manga vol memes? Ik weet het niet…zelfs de anime staff schijnt niet precies te weten wat dit is.

Daarom is het misschien de slechtste anime ooit?

Sanrio Danshi

Aantal afleveringen gezien: 2 | Genre: slice of life | Te zien op Crunchyroll

Sanrio is de organisatie achter Hello Kitty, My Melody en allerlei andere schattige mascottes. Natuurlijk zullen er ook jongens zijn die ze leuk vinden. Of niet? Is het niet mannelijk genoeg?

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten van deze anime, maar na twee afleveringen is mijn aandacht toch gegrepen. Kouta is een 17-jarige scholier die de mascotte Pompom Purin leuk vind, maar schaamt zich om dat toe te geven. Dat terwijl er niets mis mee is om iets leuk te vinden als je daar een emotionele waarde aan hecht…toch?

How to Keep a Mummy

Afleveringen gezien: 1 | Genre: slice of life, fantasie, komedie | Te zien op Crunchyroll.

Kijk nou hoe lief… een mini mummie! Die oogjes! En die geluidjes! Als je een zwak hebt voor schattigheid, dan is het moeilijk om dit aan je voorbij te laten gaan. Na één aflevering weet ik nog niet zo goed hoe het precies uitpakt maar ik vind het er leuk uitzien!

IDOLiSH7

Afleveringen gezien: 2 | Genre: muziek, shoujo | Te zien op Crunchyroll.

Het is even geleden dat ik een anime heb gezien, die gebaseerd is op een otome game. Voorlopig lijkt dit op zo’n typische idolen anime, weinig vernieuwend dus.

Maar wie weet… het leek mij in ieder geval leuk om weer eens een anime van dit genre te kijken.

Mitchiri Neko

Aantal afleveringen gezien: 2 | Genre: schattigheid (niet echt, maar toch :P) | Te zien op Crunchyroll

Schattig! Schattig! Er is geen anime die schattiger is dan deze. Oké, Chi’s Sweet Home en Poyopoyo Kansatsu Nikki zijn nóg schattiger, maar Michiri Neko is een serieuze kandidaat. Dit is véél te schattig. Als schattigheid kan doden…dan haal ik het einde van het jaar nu al niet…

(Ik had niet verwacht dat de schattigste fanfare van Youtube ooit een anime zou krijgen O.O)

Op de hoogte blijven van de nieuwste posts?

Volg Animeazing op Facebook of Twitter!

Trouwens, kijk ook eens op deze pagina. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.