You are here
Home > Aanraders & Tips > Winter Anime Preview 2019: Boogiepop en anderen!

Winter Anime Preview 2019: Boogiepop en anderen!

Winter Anime Preview 2019

Als ik eerlijk ben, weet ik niet wat het nieuwe jaar mij gaat brengen. Het kan alle kanten op. Wat ik wél weet, is dat 2019 met een aantal veelbelovende anime series begint. Dit is de Winter Anime Preview 2019!

Mijn plan om 12 dagen voor kerst achter elkaar blogs te schrijven is mislukt. De laatste vijf dagen heb ik niet gered, helaas. Complete failure!
Eigenlijk was ik niet meer van plan om dit jaar nog een blog te schrijven, maar het voelt niet goed om het jaar zo af te sluiten.

2018 was een hectisch jaar met veel veranderingen voor mij persoonlijk. Goede veranderingen, dat wel! Dus ik hoop alleen maar dat dit zo doorgaat en 2019 net zo fantastisch wordt. Ik hoop dat 2019 ook fantastisch wordt voor jou!

Anime in 2019

Grote plannen maken voor 2019 vind ik lastig. Eind januari krijg ik een nieuw contract en ook al weet ik dat ik mag blijven, weet ik nog niet voor hoe lang. Pas als ik dat weet, kan ik beter vooruit gaan plannen. Daarom ga ik het jaar in zonder grote plannen voor Animeazing. Voorlopig blijf ik twee keer per week publiceren – soms meer, als dat zo uit komt.

Als ik kijk naar de ontwikkeling van anime de afgelopen jaren, wordt 2019 ook weer een interessant jaar. Anime is populairder dan ooit, maar dat stopt hier niet. Netflix zal een belangrijke rol blijven spelen en ik ben heel benieuwd welke fratsen ze in het nieuwe jaar gaan uithalen.

Vorig jaar openden ze met Devilman Crybaby. Ik vind dat nog steeds één van de beste series dit jaar. En dat was een klassieker die nieuw leven werd ingeblazen. Komende winter keren twee klassiekers terug. Zullen we even naar een paar trailers gaan kijken?

Dororo

Persoonlijk kijk ik heel erg uit naar de anime Dororo, gebaseerd op de gelijknamige manga van Osamu Tezuka uit 1968. Ik heb de manga thuis, dus ik ken het verhaal al goed: een samurai verkoopt de organen van zijn pasgeboren zoon in ruil voor 48 demonen en macht. Het afgedankte kindje wordt gered door een medicijnman, die hem protheses geeft. Die protheses bevatten wapens, waarmee hij op de demonen jaagt. Wanneer hij een demoon verslaat, krijgt hij een orgaan terug. De animatie in de trailers ziet er goed uit en als ze zich aan het verhaal houden, wordt het een toffe anime serie!

Boogiepop and Others

Een serie die zeer gehyped wordt is Boogiepop and Others. Deze anime is gebaseerd op een invloedrijke manga van dezelfde naam. Ik ken het niet, maar het ziet er uit als zo’n psychologische horror anime die je de kriebels kan bezorgen.

The Promised Neverland

We blijven in de duistere thema’s met een anime over weeskinderen die hun weeshuis nooit mogen verlaten. De reden daarvoor is onbekend, maar misschien hadden ze dat ook eigenlijk niet willen weten…

Volgens kenners van de manga een serie vol verrassende, griezelige wendingen. Ik weet niet of ik er klaar voor ben, maar ik wil het wel kijken…!

Het nieuwe jaar in!

Naast bovenstaande drie, ben ik van plan om binnenkort een flink aantal succesvolle series van afgelopen seizoenen te kijken. Series die ik heb willen zien, maar waar ik nog geen tijd voor heb gehad. Onder andere My Hero Academia en Mob Psycho 100 staan hoog op mijn verlanglijst!

Afgelopen week heeft Netflix weer een aantal nieuwe anime toegevoegd waaronder Sirius the Jaeger, die ik net afgekeken heb. Dat is één van de eerste recensies voor het nieuwe jaar!

Onze populaire Netflix anime lijst is ook weer bijgewerkt. Ik verwacht dat we nog veel interessante gebeurtenissen in anime land gaan zien!

Welke anime wil jij graag zien in 2019? Vertel!

Volgende blog niet missen? Volg Animeazing op Facebook!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

3 thoughts on “Winter Anime Preview 2019: Boogiepop en anderen!

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: