You are here
Home > Blog > Yasumi is always listless (NOT)

Yasumi is always listless (NOT)

Na een welverdiende ‘vakantie’ is het de hoogste tijd om de draad met bloggen weer op te pakken. Eigenlijk had ik het ‘weekje niet bloggen’ ingepland om werkzaamheden aan de website te doen en voor wat andere projecten, maar het liep allemaal net even anders. Als ik eenmaal rustig aan ga doen, dan laat ik makkelijk de luiwammes in mezelf los. Ik heb niets maar dan ook niets gedaan, behalve nutteloze dingen, wat kleine werkzaamheden die ook echt moesten en heb ik vooral hard gewerkt aan denkwerk. Daardoor heb ik wel meer dan genoeg ideeën om Animeazing mee te vullen…

Yasumi is altijd lusteloos rusteloos

Wat lijkt het me heerlijk om een leven te lijden waarbij je gewoon nergens aan hoeft te denken of je zo lusteloos bent dat het je niets kan schelen wat anderen van je luiheid vinden zoals Tanaka in de nieuwe anime Tanaka Is Always Listless. Ik ben een vrij relaxt persoon en ook liever lui dan moe, maar ik ben vaak rusteloos en dan voornamelijk in mijn hoofd. Er zijn maar weinig dingen waar ik me langer dan een uur op kan focussen, voordat ik wel weer toe ben aan iets anders doen. Ik heb ook altijd tig ideeën die ik eigenlijk ook meteen zou willen doen, maar wat natuurlijk onmogelijk is. Dus, ik schrijf de ideeën op, maar kan het nog wel weken of zelfs maanden duren voordat ik eraan begin omdat ik tussendoor nóg meer dingen wil doen. Zucht…om moe van te worden, denk je niet? 😛

Blogschema de prullenbak in; méér schrijfwerk op de plank

Als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan is het een (te) strak schema. Voor dit blog hield ik een schema aan van ‘iets over anime gerelateerde muziek plaatsen op maandag’, ‘elke woensdag Anime School’ en verder ‘minimaal 5x per week een blog plaatsen’. Dat werkt prima als je elke dag precies weet wat je wilt schrijven, maar ik heb gemerkt dat het voor mij een (gedeeltelijke) schrijversblok in de hand werkte, dus heb ik het schema het raam uit gegooid.

Het ‘5 keer een blog’ blijf ik aanhouden, maar qua schrijfonderwerpen heb ik mezelf wat meer vrijheid gegeven. Daardoor liggen er inmiddels alweer genoeg ideeën op de plank om uitgewerkt te worden. Benieuwd?

Hier een klein overzichtje van mijn plannen:

  • Halverwege vorige maand liet ik in een blog weten dat ik meer series van mijn ‘Plan to Watch’-lijst wil kijken. Dat heeft geleidt tot een idee voor een nieuwe serie recensies die in mei van start gaat. Meer info volgt.
  • Afgelopen winter heb ik de series Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu en She and Her Cat gekeken. In de loop van deze en volgende week kun je de recensies verwachten!
  • Ik wacht nog op de première van Magi: Sinbad no Bouken en een ondertitelde versie van Hakuouki: Otogisoushi, zodat ik volgende week mijn blogpost over mijn eerste indrukken kan schrijven
  • Aangezien het lekker is om buiten in de zon iets te lezen te hebben, ga ik meer schrijven over manga. BITE-SIZE ANIME/MANGA wordt een nieuwe rubriek die met regelmaat (maar zonder vast moment) terug zal komen, waarbij ik het voorlopig vooral over one-shot manga zal hebben.
  • En ik MOET een recensie schrijven over de manga Horimiya! <3
  • De rubriek MUSIC MONDAY blijft en gaat vanaf volgende week maandag verder
  • En niet getreurd! ANIME SCHOOL stopt niet, maar laat wel wat langer op zich wachten. Hierover binnenkort meer 😉

Zoals je ziet is er genoeg waar je je op kunt verheugen de komende tijd, en laten we vooral niet vergeten dat Silerna ook leuke blogs kan schrijven.

Vier het voorjaar met ons <3

tumblr_o4ko1zaymw1vogxu2o1_500

Het is terrasjes- en in-de-tuin-zitten-weer, dus lees manga! =3

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten