Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Yasumi & Silerna gaan op reis en nemen mee: muziek – part 2

urashimasakatasen
Op het moment dat je dit leest is Silerna heerlijk op vakantie. Manga gaat bij ons allebei mee op reis, want het leest lekker weg. Daar luister je natuurlijk ook muziek bij, dus is hier weer een lijstje met anime muziek die op onze iPods staan.

Eh. Ik heb geen iPod meer. Tenminste, geen levende. En de iPod Nano die ik had, die ligt wel ergens maar ik weet niet waar. In tegenstelling tot Silerna gebruik ik steeds meer mijn telefoon om muziek te luisteren. Meestal omdat ik daarvoor rechtstreeks YouTube erbij pak. Dat is heel makkelijk 🙂

Yasumi: UraShimaSakataSen – Kachofugetsu

“Op dit moment is het tweede seizoen van de anime Starmyu bezig, een serie vijf studenten aan een muziekschool. Je raad het al…idolen! Zo’n serie levert geheid leuke liedjes op – op zijn minst – en dat vind ik wel leuk.

Ik heb nog geen tijd gehad om de anime te kijken, maar het is vanzelf naar me toe gekomen. De opening van het 2e seizoen wordt namelijk gezongen door Fourpe, beter bekend als UraShimaSakataSen. Een groep die ik al een tijdje volg.

Het bovenstaande is NIET die opening, maar ik vind het wel veel leuker. Lekker, die beat!”

Silerna: Final Fantasy 10-2 – Real Emotion

https://www.youtube.com/watch?v=MDQxs__0tg0

“Oh yeaaah! Ze deden geweldig werk met de HD versie. Ik moest huilen toen de pc versie kwam, de game goden hebben me geantwoord! (Nah dan hadden een PS4 uit de lucht laten vallen) Maar dit is ook goed <3. Yuna en haar vriendinnen geven een concert in de grote stad. Maar dieven liggen op de loer….ze weten er gelukkig wel raad mee! Het nummer is vrolijk ,catchy en gewoon leuk!”

Yasumi: The Oral Cigarettes – Hey Kids!

“Bij coole anime zoals Noragami (dit is de OP van seizoen 2), hoort ook coole muziek. Ik zal deze ongetwijfeld al eens gehad hebben, maar het is geen straf om nog een keer te delen. Zeker niet als de muziek video Engelse ondertiteling bevat.

Ik kan haast niet kiezen tussen deze OP en die van het eerste seizoen door Hello Sleepwalkers.

Hey kids! Vinden jullie het ook zo cool? 😛 “

Silerna: Have a nice Day

“Ik heb haast helemaal geen Anime muziek op me ipod. Misschien 5 liedjes van de 5000. Maar Have a nice day van World Order is gewoon grappig. En de beat is ook best vrolijk dus dat spreekt me dan wel aan. Normaal wil ik graag kunnen verstaan wat men zingt. Nu boeit het me niet zo. Het is gewoon Catchy!”

Niet genoeg anime muziek?

Er is te veel leuke muziek om uit te kiezen. Lees bijvoorbeeld ook deel 1 van dit blog!

Highlighted image: Senra & Urata © USSS.com

Bewaren

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: