Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Yasumi & Silerna gaan op reis en nemen mee: muziek

Silerna gaat een weekje op vakantie, en ik ben vanaf woensdag op pad voor HAFF. Er is één ding waarmee we niet zonder de deur uit gaan: muziek. Vergeet de koffer. De iPod/MP3-speler moet éérst gevuld worden. Dit blog is een extra, extra muzikale editie van ‘Yasumi & Silerna praten over…’. Hierin delen wij welke liedjes sowieso met ons mee gaan.

RIKKI – Suteki Da Ne (Final Fantasy 10)

Silerna: “Gewoon erg mooi <3”

Yukimi, Sou, Meychan, Bee, Again & Ivu – Hanamaru Pippi wa Yoiko dake (Osomatsu-san OP cover)

Yasumi: “Het kan best zijn dat dit liedje al eens voorbij kwam, maar het stond nog niet op mijn afspeellijst o.o Kan niet! Dit is misschien nog wel leuker dan de originele versie van de Osomatsu-san opening.”

Hiroyuki Sawano (ft. mpi) – the Dogs (Attack on Titan soundtrack)

Silerna: “Dit nummer is geweldig. Engels dus je weet wat er gezongen wordt, mooie niet al te rustige melodie en mooie tekst.”

Hiroyuki Sawano (ft. mpi) – The Reluctant Heroes (Attack on Titan soundtrack)

Yasumi: “Oh ja, dan moet deze er natuurlijk ook bij! ‘The Reloctant Heroes’ is mijn favoriete nummer op de Attack on Titan soundtrack.”

Utada Hikaru – Passion (Kingdom Hearts II opening)

Silerna: “Passion is awesome! Catchy, geweldige stem en awesome spel :D”

Mafumafu & Amatsuki – Romeo (cover)

Yasumi: “Dit is een character song van de populaire ‘Confession Executive Committee’ anime films, waar ik binnenkort wat meer over zal vertellen. Het origineel is gezongen door de seiyuu Uchiyama Kouki en Shimazaki Nobunaga. Afgelopen tijd werd ik bijna letterlijk doodgegooid met fantastische covers, waaronder deze dus!”

Theatre Brook – Uragiri no Yuuyake (Durarara!! 1e opening)

Silerna: “Mijn favoriete intro van de vier. Catchy, leuk filmpje en coole artiesten!”

World Order – Have a nice Day!

Yasumi: “Deze heeft niet veel met anime te maken, behalve dat het net zo goed een glimlach op je gezicht kan bezorgen als je dag even niet zo mee zit.”

Pokémon Rap

Silerna: “NOSTALGIE!”

Gero – Udon

Yasumi: “Dit heeft niks met anime te maken, maar ik kon het niet laten. Uit Japan komen soms de gekste filmpjes en muziekjes, en Gero’s ‘Udon song’ past daar mooi bij. Veel succes met het vergeten van dit nummer. Gaat je niet lukken!

Niet genoeg leuke muziek gehoord? Wij zijn net zo gek van muziek als van anime en manga, dus dit soort blogs zullen nog wel vaker voorbij komen. Of lees de oude Music Monday blogjes eens door!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: