Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer overΒ ons privacybeleid.

Yasumi & Silerna over personages: Chi

Als je niet genoeg krijgt van schattige kittens, is er één anime die je echt niet over mag slaan. In die anime huppelt een vrolijk, grijs hummeltje rond dat onmiddellijk je hart zal stelen. Ik en Silerna zijn kattenliefhebbers bij uitstek, en zijn natuurlijk gevallen voor de schattige Chi!

Silerna: “Iiiiiiiiiii!” *smelt*

Yasumi: *gaat emmer en dwijl halen*

Dit is de opening van de nieuwe Chi’s Sweet Home serie uit 2016.

Chi is de schattigste anime kitten die er is!

Chi is het hoofdpersonage in de anime serie Chi’s Sweet Home, welke inmiddels ook al een aantal sequels heeft. De nieuwsgierige kitten raakt haar moeder kwijt (awww, zielig he?!) en wordt opgevangen de peuter Youhei en zijn familie.

Iedereen weet dat zo’n grijze stuiterbal een hoop levendigheid in huis brengt. Maar wat zou zij daarbij denken? In deze serie krijg je daar een antwoord op.

Yasumi: “Chi is zo ontzettend schattig! Het maakt niet uit dat de serie vooral voor kinderen bedoeld is. Nee, dat is niet zo. Het is voor iedereen die van katten houdt. Het is super herkenbaar en grappig.”

Silerna: “Elke kitten is super zoet, maar Chi heeft toch dat beetje extra schattigheid! Elke eigenaar van een kat of kittens weet hoe herkenbaar dit is.”

Als je een tas vol speelgoed meeneemt voor je kitten, is die tas natuurlijk veel interessanter.

Silerna: β€œChi maakt vele leuke en schattige fluffie vriendjes. Ook al zullen ze haar helaas niet allemaal leuk vinden :(.”

Yasumi: “Dat komt later wel goed hoor! In de nieuwste serie lijken Chi en Blackie (de zwarte kater) best met elkaar kunnen opschieten.”

De grote en kleine avonturen van Chi vervelen nooit. Of ze nou over het toetsenbord van Papa wandelt, of met Youhei speelt, het is een plezier om naar te kijken. Een echte kitten, of een anime kitten…ze zijn allemaal te schattig!

Nyaaaa!

Bewaren

Bozenka (Yasumi)

Oprichter en hoofdredacteur van deze website. Raakt niet uitgepraat over anime. Deelt graag haar mening en kennis met grenzeloos enthousiasme.

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: