Yasumi & Silerna in de Pokémon wereld

Eens in de zoveel tijd duiken Silerna en ik in een anime wereld. Deze keer bezoeken wij de Pokémon wereld, die we natuurlijk allemaal goed kennen. Welke Pokémon zouden wij dan hebben, denk je?

Iedereen die de games speelt of de anime heeft gezien (of nog steeds kijkt) fantaseert er weleens over. Hoe zou het zijn om in de wereld van Pokémon te leven? Hoeveel Pokémon’s zou je dan vangen? Gotta catch ‘em all! Of ga je liever voor een bepaald type Pokémon en wil je alle badges? Je wil toch zeker Champion worden – iets wat Ash nog nooit is gelukt trouwens.

Wat is jouw favoriete Pokémon? Nou, wij hebben er eens goed over nagedacht…

Yasumi: “Van alle Pókemon die ik ken blijft Lugia mijn grootste favoriet. Als ik in de Pokémon wereld zou leven, zou ik mijn reis wijden aan het zoeken naar deze legendarische Pokémon. Ondertussen zou ik zo veel mogelijk Pokémon vangen.”

Silerna: “Zowat in élk spel dat ik heb gespeeld bestaan mijn 6 Pokémon bijna altijd uit dezelfde pokémon. Ik heb sowieso zoveel mogelijk draak Pokémon.”

Yasumi: “Ik wisselde wel regelmatig, maar ik had altijd een Gyarados of vuur Pokémon. Oh ja, minimaal eentje moest kunnen vliegen natuurlijk. Was wel handig 😛 . Verder de sterkste die ik op dat moment had. Maar als ik zelf in de Pokémon wereld zou leven, zou ik meer een verzamelaar zijn dan een vechter, denk ik…”

Silerna: “Ik had meerdere Pokémon die konden vliegen ,surfen en boompjes omhakken. In het begin vergat ik dus heel vaak een Pokémon mee te nemen die boompjes kon hakken. En als ik dus bij zo’n stom boompje kwam…kon ik weer terug. En toen kon je nog niet vliegen aangezien je die HM later krijgt grrr. Ik heb altijd dezelfde 6 bij me.”

Mijn zes Pokémon.

Op mijn reis door de Pokémon wereld zou ik gewoonlijk deze zes bij me hebben. Mijn beste maatjes onder de Pokémon 🙂

MeowthTorchicPidgeotFlareonGyarados

Waarom nou deze zes? In de eerste plaats heb ik Meowth gekozen omdat ik hem het leukste teamlid vind van Team Rocket. Hij is grappig en evolueert later in de mooie Persian. Torchic is gewoon super schattig om te zien, maar ook verrassend sterk.

Pidgeot was mijn sterkste in Pokémon Go tot ik het spel van mijn mobiel af haalde – want in mijn buurt ving ik alleen maar Pidgeys en maar soms een andere. Jammer genoeg kan mijn huidige smartphone het spel niet aan qua schijfruimte. Wie weet plaats ik het spel in de toekomst weer terug! Ook had ik een Flareon in het spel, ik vind alle evoluties en Eevee zelf hele leuke Pokémon!

Tenslotte heb ik twee waterpokémon, de oersterke Gyarados en mijn starter in Black & White Oshawott.

Lees hier over de zes Pokémon van Silerna!

Black & White

Yasumi: “Mijn eerste hand-held console was een Nintendo DS die nog altijd mee gaat op vakantie. Black & White is het enige Pokémon spel dat ik speel, en ik moet het nog steeds uitspelen *bloost*. Daaraan kan je merken dat ik geen die-hard gamer ben. Ik speel af en toe voor de fun. Ik zou het wel eens moeten doen…”

Silerna:  “Toen ik mijn eerste Gameboy kreeg, kreeg ik daar ook het áller eerste Pokémon spel bij! Pokémon blauw is echt geweldig! En dat is hij nog steeds! Me broer kreeg Pokémon rood zodat we konden ruilen en clonen. En tja, die Mew glitch kwamen we al héél snel achter…”

Pokémon zit diep in ons hart. Ik denk dat iedereen wel een Pokémon als maatje in het echt zou willen hebben en die wereld te ontdekken.

Welke Pokémon zou jij dan meenemen? Laat een reactie achter 😉

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers liken dit: