Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Yasumi & Silerna praten over: Kazama Chikage

Kazama Chikage
Het is weer even geleden dat er een Yasumi & Silerna blog is geweest, maar je kunt er gerust op zijn dat wij nooit uitgepraat raken. Zet je schrap, want dit keer is het weer tijd voor een potje fangirlen. Dit blog gaat over één van onze favoriete mannelijke personages uit anime: Kazama Chikage uit Hakuouki.

In de meeste gevallen behoort één van de good guys tot de favoriete hoofdpersonages. En in Hakuouki is het ook nog eens lastig kiezen, want de heren van de Shinsengumi hebben allemaal wel iets leuks. Toch is er maar één waar we allebei meteen voor zwichten. En dat is een bad guy…

Yasumi: -kwijlt-

Silerna : -gaat emmer en dwijl pakken-

Een blonde duivel…

Kazama Chikage is de leider van de vijanden waar de Shinsengumi tegen vecht. Hij is een soort duivel, maar meer zullen we niet vertellen om het verhaal niet te verklappen. Kazama is het soort personage dat nou ook niet zijn best doet om aardig gevonden te worden. Maar dát is misschien een reden dat hem zo aantrekkelijk maakt, naast zijn blonde lokken en intrigerende rode ogen.

Al is het vooral zijn sexy, diepe stem waar je meteen verliefd op wordt. Wij ik in ieder geval wel!

Yasumi: *duwt Chizuru weg* “>///<“

Silerna:  kijkt van een afstand toe :’D.

De stemacteur is Kenjirou Tsuda, wie onder meer ook de Japanse stem van Seto Kaiba heeft verzorgd. Over hem gaan we het echter een andere keer hebben.

Heb jij een personage waar je onmiddelijk voor zwicht?

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: