Yasumi & Silerna praten over: Meliodas

In deze editie van ‘Yasumi & Silerna praten over’, geven we weer aandacht aan een personage. We praten over een kleine, blonde superheld met groene ogen en goddelijke krachten. Weet je het al? Natuurlijk, Meliodas!

Hij heeft het uiterlijk van een kind en gedraagt zich soms ook zo, inclusief pervy trekjes waardoor je gaat twijfelen of je hem serieus moet nemen. Maar je weet wat ze zeggen: ‘don’t judge a book by its cover’. Meliodas is al drieduizend jaar oud en is goddelijk sterk. Niet voor niets is hij de leider van Britannia’s meest gevreesde groep: de Seven Deadly Sins.

Meliodas representeert de hoofdzonde ‘woede’ en de draak is zijn symbool. Hij weet zijn tegenstanders vaak zonder veel moeite te verslaan – bij wijze van spreken met één hand op zijn rug.

Ondanks de nonchalance en zijn onschuldige uiterlijk, lijkt ook een duistere geschiedenis met zich mee te dragen wat hem tot een heel interessant personage maakt. Er is ook maar één ding dat hij vreest, en dat is zijn eigen enorme kracht.

Klinkt spannend, niet?

Coole Meliodas fanart van Silerna zelf!

Meer heb ik eigenlijk niet te vertellen over dit personage. Veel heb ik al gezegd in mijn recensie.

Wel ik je verwijzen naar Silerna’s versie van dit blog want zij heeft een hele coole tekening gemaakt van Meliodas! Dat is de reden dat we hem in het zonnetje zetten, dus neem een kijkje 😉

Extra weetje: Meliodas is een figuur uit de legende van Arthur, bekend als de vader van Tristan – een ridder van de Ronde Tafel.

Yasumi: “Soms zijn personages zo overpowert dat het alle logica te boven gaat. Dan is een actieserie niet altijd leuk meer, maar met Meliodas is dat helemaal niet het geval. Ik vind hem één van de coolste hoofdpersonages die ik ken uit shounen.”

Silerna : “ik heb deze serie nog niet gelezen. Zal hem eens bij de rest van ‘plan to read’ zetten..”

Yasumi: “Ja, moet je doen! Het is een heel toffe serie!”

Meer weten over Seven Deadly Sins en Meliodas? Lees mijn enthousiaste recensie!

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers liken dit: