Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Yasumi & Silerna praten over: Son Hak – Yona of the Dawn

Son Hak uit Yona of the Dawn

De gesprekken achter de schermen van Animeazing.nl gaan over allerlei dingen. Serieus, Silerna en ik kletsen non-stop. En denk maar niet dat daar iets productiefs uit komt. Of toch wel? Sommige van die gesprekken worden een blog. Goed om interessante stemacteurs of, in dit geval, personages in de spotlights te zetten. Dit keer praten wij over één van onze favoriete personages: Son Hak uit Yona of the Dawn!

In mijn ogen is Yona of the Dawn één van de beste shoujo series die ik ooit gelezen en gekeken heb. Mijn eerste ervaring met deze serie, was de anime van Studio Pierrot. Als je fan bent van shoujo romantiek, actie en fantasy anime dan is dit een serie die je absoluut niet mag missen. Ik was in ieder geval gelijk verliefd. Eén van de sterkste punten van het verhaal, vind ik de kleurrijke personages. Ze zijn zó leuk. Allemaal eigenlijk. Ook als ze geen goede persoonlijkheid hebben, dan zijn ze op zijn minst interessant voor het verhaal.

Eén van de hoofdpersonages uit Yona of the Dawn is Son Hak. Vanaf het eerste moment wordt hij neergezet als haar sterke, overbezorgde bodyguard. ‘Loyaal’ is nog zacht uitgedrukt. Hij is de bron van menig hartkloppingen van fans, maar ook voor genoeg humor in de serie. Hij wordt ingesproken door de Japanse stemacteur Tomoaki Maeno (o.a. Haruitsuki Abeno in The Morose Mononokean en White Cell in Cells at Work).

Chat over Son Hak

Yasumi:

“Het eerste waar ik aan denk bij dit personage, is die reclame van Hak. Je weet wel, die ‘groente van Hak’ met Martine Bijl <3. Ik vind het best geniaal voor een meme, eigenlijk.”

Silerna:

“Misschien samen met Yato en Usui het grootste team oelewappers die niet volkomen nutteloos zijn. Daarnaast zit er achter dat sarcastische masker een goed hart. Kom je aan Yona, dan zegt hij ‘Hak, hak, hak!”

Yasumi:

“Leuk woordgrapje XD”

“Hij is vaak de bron van hilariteit en droge opmerkingen in de serie, dus hij vindt het vast niet erg.”

Silerna

“Het is ook zijn eigen schuld hij maakt zelf die droge opmerkingen.”

Yasumi

“Maar…ondanks al dat sarcasme, humor en droogheid is hij eigenlijk ook een behoorlijk lekker ding… ik kan niet anders dan toegeven…”

Yona of the Dawn is aangeraden.

Ik ben hartstikke fan van deze serie. Als je het mij vraagt, is dit dé beste shoujo serie die er is. Sexy kerels, humor, romantiek, actie, avontuur… heeft deze serie niet alles wat je wil in een goede anime? Silerna schreef al in 2017 een recensie over de manga!

De anime Yona of the Dawn is te zien op Crunchyroll.

Wat vind jij van dit blog? Reageer!

Sinds kort hebben wij een Facebook Groep. Wil je praten over anime? Zorg dan dat je zo snel mogelijk lid wordt. Iedere weeb is welkom. Kom hier!

Bozenka (Yasumi)

Oprichter en hoofdredacteur van deze website. Raakt niet uitgepraat over anime. Deelt graag haar mening en kennis met grenzeloos enthousiasme.

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: