Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Yasumi & Silerna praten over: Poyo

Poyo Silerna

Als je ons vraagt wat het leukste dier in de anime wereld is, roepen we allebei in koor: Poyo! Deze keer bespreken wij dit onweerstaanbaar schattige personage. Nou ja, wat valt er over Poyo te zeggen als je hem gewoon moet zien?!

We hebben het over het hoofdpersonage in de anime serie Poyopoyo Kansatsu Nikki. Hij is een rode kater, en waarschijnlijk één van de rondste die je hebt gezien.

Yasumi: “Poyo is TE schattig omg. Maakt niet uit hoe ik me voel, als ik een plaatje met hem zie wordt ik meteen vrolijk.”

Silerna : “Hyaaaaaaa!! ?”

Yasumi: “De tekening hierboven is trouwens door Silerna gemaakt! Maar dat wist je al, denk ik 😉 “

(de tekst gaat na de video verder)

Poyo is schattig, maar ook stoer.

Moe Sato is de jonge vrouw die hem vindt, en mee naar huis neemt. Poyo vind alles prima, maar het klikt niet meteen met haar broer… dat zorgt voor de broer pijnlijke, maar voor ons lachwekkende momenten.

Poyo is dus niet alleen schattig, maar ook heel stoer. En net als iedere kat is hij een uitstekende jager. Knuffelen kan hij als de beste en hij is natuurlijk dol op eten.

Yasumi: “Voor iedere kattenliefhebber is het kijken van Poyopoyo een must. Herkenbaar en SO CUTE! <3 ”

Silerna: “…ik mis Poesie….”

(de tekst gaat na de video verder)

Je moet het gewoon zien!

Hoe kan je nou niet verliefd worden op ons ronde maatje?

De anime Poyopoyo Kansatsu Nikki is gratis te zien op Crunchyroll!

Bewaren

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: