You are here
Home > Muziek > Yu-Gi-Oh! Duel Monsters intro lyrics

Yu-Gi-Oh! Duel Monsters intro lyrics

De anime series die op de Nederlandse TV te zien waren, lieten bij mij een onvergetelijke indruk achter. In mijn geval was dat niet eens Pokémon. De jeugdseries die dicht bij mijn hart liggen zijn Digimon, Dragon Ball Z, Samurai X en Yu-Gi-Oh!. Deze vier waren mijn topfavorieten. Elke keer als ik de intro’s van deze series hoor, krijg ik nostalgische gevoelens. Zo ook de toffe Yu-Gi-Oh! Duel Monsters intro. Ken jij het nog?

Yu-Gi-Oh! was een van de series waar ik in de jaren ’90 en ’00 naar keek en behoort tot mijn favoriete jeugdseries. De intro zorgde er altijd voor dat ik al in spanning zat nog voor de serie echt begon. Het mysterieuze van de Egyptische farao die in Yugi’s puzzel verstopt zit en de boodschap dat vriendschap alles overwint, zijn in mijn ogen nu nog steeds zeer overtuigend in tegenstelling tot sommige andere anime. Het nummer is gecomponeerd door Wayne Sharpe, die ook de muziek voor Pokèmon: De terugkeer van Mewtwo heeft gemaakt.

 Lyrics

(Your move! Your move! Your move! Your move!)
Your move!
Yu-Gi-Oh!
Your move!
Yu-Gi-Oh!
It’s time to du-du-du-du-dududududududuel!
Yu-Gi-Oh! (-Oh! -Oh! -Oh!)
Your move!
Yu-Gi-Oh is king of games!
It’s time to du-du-du-du-dududududududuel!
Yu-Gi-Oh!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten