Anime Bioscoop Agenda

Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Wij vinden dat er niets beters is dan het ervaren van een anime op een groot scherm. Een anime soundtrack horen in de bioscoop is gewoon fantastisch. Dit is de officiële Anime Bioscoop Agenda samengesteld door Animeazing.nl. Wij willen een brug zijn tussen organisatoren van anime filmvertoningen en het publiek: de anime fans!

Op deze pagina vind je alle bij ons bekende vertoningen van anime in de bioscoop!

VOD-bioscoopfilms via Pathé Thuis*

Er zijn altijd anime films op internet te streamen. Op Netflix vind je momenteel bijna alle films van Studio Ghibli. Probeer ook Pathé Thuis. Via deze video on demand service kun je anime films kijken die eerder in de Nederlandse bioscoop te zien waren:

Veel kijkplezier!


Waar kun je anime in de bioscoop zien?

Disclaimer: deze pagina is bedoeld om jou te informeren dat er een anime vertoning is en toont de bij ons bekende locatie(s). Kijk altijd op de website van de bioscoop bij jou in de buurt voor de exacte tijden.

Deze agenda draait op oplettende ogen en tips. Heb je gezien dat er ergens een anime in de bioscoop te zien is binnenkort? Laat het ons weten!

Wijzigingen zijn onder voorbehoud.

Geen evenementen gevonden!
%d bloggers liken dit: