Het ANIMEAZING team

Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Bozenka "Yasumi"
Oprichter, eindredactie, blogger
  • Favoriete anime: Wolf's Rain, Mushishi en Natsume's Book of Friends
  • Favoriete manga: Horimiya, D. Gray-man en Noragami

Hallo! Mijn naam is Bozenka. Ik ben half-Nederlands, half-Slowaaks en heb altijd met een open mind naar de wereld gekeken. Als kind was ik al dol op tekenfilms die later anime bleken te zijn. Nils Holgersson, Alfred J. Kwak en Boes keek ik zo veel dat mijn ouders er gek van werden. Dat was duidelijk geen fase. Op de basisschool was ik fan van Dragon Ball Z en Yu-Gi-Oh en in mijn middelbareschooltijd begon ik steeds meer anime te kijken. Door Wolf's Rain en Natsume's Book of Friends veranderde mijn interesse in een obsessie. Ik werd een echte otaku! Ik wilde meer weten over de Japanse cultuur en over de behind-the-scenes van het anime-maken. Ik werd ook fan van J-pop, Vocaloid en seiyuu (Japanse stemacteurs). Er was geen weg meer terug ????

Ondertussen ontwikkelde ik ook een liefde voor schrijven, dus was het bijna vanzelfsprekend dat ik ook een blog zou beginnen. En wat is nou een beter onderwerp dan je obsessie? 

Yasumi op TwitterYasumi op Instagram
Silerna
Samsam’s oppas, BFF , illustrator
  • Vind deze Anime de beste aller tijden : Dragonball Z & Hellsing
  • Beste manga : Gals! , Noragami

Gegroet, ik ben Silerna en het brein achter Silerna’s Art. Bloggen doe ik niet zoveel maar iemand moet zorgen voor al die afbeeldingen bij de blogs toch? Sinds 2008 actief op het Wereld weide web dankzij Kennisnet (eerste Websitemaker) tot aan nu.

Silerna op TwitterSilerna op InstagramWebsite van Silerna

Schrijvers

Behalve het vaste team zijn er verschillende mensen geweest die met hun teksten hebben bijgedragen. Daar zijn we enorm dankbaar voor!

Carlogandro
Schrijver
Nenya
Schrijver