Het ANIMEAZING team

Leer het kleurrijke team van Animeazing.nl kennen!

Yasumi

OPRICHTER/EIGENAAR, CONTACTPERSOON, BLOGGER | SINDS: DECEMBER 2015

BEKIJK OOK:    

***

“Ik ben Bozenka, 26 jaar. Al laat ik me liever ‘Yasumi’ noemen op het web. In het dagelijkse leven volg ik een opleiding Multimedia & Communicatie en werk ik in die groene supermarkt met dat fleurige klavertje vier. De rest van mijn tijd besteed ik aan anime. Ik kijk ernaar of ik praat er over. Deze site ben ik begonnen, omdat ik deze passie met zo veel mogelijk mensen wil delen. Zo knoop ik graag kleurrijke gesprekken aan. Dat vind ik gewoon leuk!

Mijn favoriete anime- en manga serie is Natsume’s Book of Friends. Ik ben zó fan van die serie dat ik 3 Nyanko-sensei (een karakter uit die serie) knuffels heb, en aan het sparen ben voor een figure die ik al heel lang wil hebben.”


Silerna

BFF, BLOGGER & TEKENAAR | SINDS: FEBRUARI 2016

BEKIJK OOK    

***

“Blogger…..ik kan niet echt zeggen dat ik dat ben. Ik teken en doe andere dingen liever dan dat ik anime kijk, al kan het ook best samen (op sommige series na).Ik lees meer manga’s dan Yasumi. Waarvan helaas 90% (misschien zelfs meer) ongoing is op het moment. Helaas kan ik dan geen reviews maken. Wel is het zo dat ik meer anime kijk, door simpelweg te vragen aan Yasumi wat ik moet kijken Ik zou het anders zelf niet weten haha. Ook blog ik naast Animeazing op me eigen webbie, voor namelijk ook over anime en over nutteloze informatie over het leven.Ik heb een zwak voor Anime katten ..Chi & Poyo!!….en voor Yato…..


Carlogandro

BLOGGER | SINDS: JANUARI 2017

%d bloggers liken dit: