Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Nobunaga No Shinobi : Chidori is de heldin!

Samurai Master & Ninja Girl oftwel Nobunaga no Shinobi is een schattige maar grappige anime die zo aansloeg dat er zelfs een tweede seizoen komt!

Afgespeeld in de 1500-1600 jaren. Toen de oorlog van Oda Nobunaga centraal stond. Als de kleine Chidori verdrinkt in een rivier op de route , vist Oda haar uit het water. Niet wetend wie hij is verteld Chidori dat ze uit Iga komt en een hekel aan Nobunaga heeft. (Ouch) In Iga trainen ze beste ninja’s en zo ook Chidori. Oda Nobunaga, die je vaak maar met een half gezicht ziet zal later haar baas worden, omdat Chidori gezworen heeft hem te bedanken voor zijn hulp in haar jeugd. Meteen na het afronden van haar opleiding wordt ze zijn nr 1 shinobi (ander woord voor ninja). De gele strik die ze draagt in haar haar in een kado van Nobunaga toen der tijd.
Chidori ziet er heel klein en fragiel uit, maar laat je niet door haar uiterlijk voor de gek houden! Grote groepen en zelfs hele legers werden slachtoffer van dit sterke meisje!

Naast Chidori zijn er zoveel meer leuke personages in deze korte maar leuke Anime. Hideyoshi Kinoshita ziet eruit als een schattig aapje (wordt ook monkey genoemd door iedereen) en is 1 van meest vertrouwde rechter handen van de Oda clan. Sukezou is het beste maatje van Chidori. Hij komt ook uit Iga en is een iets minder goeie ninja dan zij is. Maar hij houd haar continu is de gaten! Vrienden voor het leven zou je zeggen ;).

Dit jaar kwam deze zoete maar sterke Anime uit. Maar het sloeg zo aan dat er een tweede seizoen aankomt! Nobunaga No Shinobi Ise Kanegasaki-Hen wordt de titel en is op het moment al druk aan het uit zenden ervan! Ik kan niet wachten tot alles uitgezonden is!

Silerna

Hobby illustrator met een eigen comic. Groot manga fan en verschijnt zo nu en dan met een blog. Bezoek haar portfolio: www.silerna.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: