Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Populariteit van Japanse tekenfilms is niet meer te onderschatten

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

1 reactie

  1. Jeroen schreef:

    Ik heb zo al een tijdje het idee in mijn hoofd als er ooit ai(artificial intelligence) zou bestaan dan zou het perfect mogelijk moeten zijn om een hoop anime snel en betaalbaar te vertalen (zonder fouten) naar nl ondertiteling dan zou een anime streamingdienst voor nederland en vlaanderen perfect mogelijk moeten zijn maar ik denk dat dat voorlopig nog toekomst muziek zal zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.