Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Suzume no Tojimari nieuwe film Makoto Shinkai bekend gemaakt (UPDATE)

Suzume no Tojimari

De nieuwe film van Makoto Shinkai bekend gemaakt. De Japanse titel is ‘Suzume no Tojimari’. Letterlijk betekent dit ‘Suzume’s Door-Locking‘. De opvolger van Weathering with You komt uit op 11 november 2022 in Japan.

Makoto Shinkai maakte de titel van zijn eerste film in drie jaar vandaag bekend. Daarnaast zijn er posters en een still van de film getoond. Een teaser komt op 10 april (dat is morgen) uit op het YouTube kanaal van TOHO om 20:00u Japanse tijd (13:00 bij ons).

Shinkai zegt over zijn film dat, “we moeten nadenken over hoe we de vele deuren die we hebben open gelaten, moeten sluiten”. En, “ik heb Suzume die verantwoordelijkheid gegeven, terwijl ze door Japan reist en verschillende deuren sluit. Het is mijn oprechte hoop dat deze film een grote glimlach en opwinding achterlaat bij het publiek, wanneer zij het theater verlaten,”.

Update: trailer gepubliceerd

Op 10 april is de trailer van Suzume no Tojimari gepubliceerd op o.a. YouTube, Twitter en andere social media kanalen.

Omschrijving Suzume no Tojimari

Wat Shinkai precies bedoelt zullen we pas zien in de bioscoop. Op de officiële website wordt de film omschrijving beschreven.

Suzume no Tojimari is een modern avonturen verhaal, een actiefilm en road movie. Het verhaal volgt Suzume, een 17-jarig meisje dat in een rustige plaats in Kyushu woont. Ze ontmoet een jonge man die op zoek is naar een deur. Ze vinden een deur op een berg temidden van ruïnes. Suzume opent de deur en al gauw gaan er in heel Japan deuren open. Dit roept rampen op van de andere kant.

De film toont Suzume’s bevrijding en groei terwijl ze de deuren moet sluiten die de rampen veroorzaken.

Staff

Het team achter Your name en Weathering with You keert terug voor deze film. Naast regie van Makoto Shinkai, is Masayoshi Tanaka wederom de character designer. Kenichi Tsuchiya is de animation director en Takumi Tanji de art director.

CoMix Wave Films en Story Inc produceren de film, en TOHO is de distribiteur.

Makoto Shinkai in Twitter Spaces

Tenslotte maakt Makoto Shinkai tijd om op 10 april 2022 te spreken in Twitter Spaces om 13:00u Nederlandse tijd. Hij bespreekt de film en beantwoord vragen van deelnemers.


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: