Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Makoto Shinkai is terug met Weathering With You (update)

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

2 reacties

  1. Tico schreef:

    1.6 Biljoen yen? Dat zou gelijk zijn aan meer dan 13 miljard euro. Als je engelse bronnen gebruikt om je artikels te schrijven denk er dan aan dat de getallen andere benamingen hebben. billion wordt vertaald naar miljard, niet biljoen. Amateuristische en belangrijke fout!

    • Yasumi schreef:

      Je hebt gelijk! Ik raak er weleens door de war en kennelijk is het mijn aandacht ook ontglipt deze keer. Bedankt voor het melden, ik ga het aanpassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: