You are here
Home > Nieuws > Makoto Shinkai is terug! – Eerste beelden van Weathering With You

Makoto Shinkai is terug! – Eerste beelden van Weathering With You

Weathering With You trailer

Gemiddelde leestijd: 4 min.

Deze week verscheen nog een trailer die een tinteling in mijn huid bezorgde. Dit keer van iemand, waarvan ik al had verwacht dat het zou gebeuren. De eerste trailer van Makoto Shinkai’s nieuwe film toont zijn prachtige visuals en de terugkeer van Radwimps!

Het verhaal van Tenki no Ko volgt Hodaka, die van een geïsoleerd eiland verhuist naar Tokyo. Hij raakt onmiddellijk blut en leeft zijn dagen in eenzaamheid. Dan vind hij een baantje als schrijver voor een schimmig occult tijdschrift. Sindsdien regent het elke dag.

In een andere hoek van de drukke stad ontmoet hij Hina. Een vrolijke jonge meid die samen woont met haar broertje. Hina heeft een geheimzinnige gave: de gave om de regen te stoppen en de lucht te klaren.Hetzelfde als Your Name?

Dit klinkt als een omgekeerde versie van Your Name. Als fan van Makoto Shinkai’s werk kan ik je echter verzekeren dat het hoe dan ook een mooie film wordt. Ondanks dat de thema’s vaak hetzelfde zijn, is elke film van hem uniek. Uiteraard kan ik niet wachten om zijn nieuwe film te zien!

Weathering With You komt op 19 juli uit in Japan en het is al bevestigd dat de film ook uit komt in Europa. Uiteraard houden wij het web in de gaten voor meer nieuws rondom deze release!

Check ook de adembenemende film Children of the Sea. Die film komt ook uit deze zomer!

Reviews van eerdere Makoto Shinkai films:

Anime Bioscoop Agenda

Wist je dat wij een agenda hebben met alle anime screenings in Nederland en België? Actueel en zo volledig mogelijk. Check it out!

Volgende blog niet missen? Volg Animeazing op Facebook!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: