Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Makoto Shinkai is terug met Weathering With You (update)

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

2 reacties

  1. Tico schreef:

    1.6 Biljoen yen? Dat zou gelijk zijn aan meer dan 13 miljard euro. Als je engelse bronnen gebruikt om je artikels te schrijven denk er dan aan dat de getallen andere benamingen hebben. billion wordt vertaald naar miljard, niet biljoen. Amateuristische en belangrijke fout!

    • Yasumi schreef:

      Je hebt gelijk! Ik raak er weleens door de war en kennelijk is het mijn aandacht ook ontglipt deze keer. Bedankt voor het melden, ik ga het aanpassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *