Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Demon Slayer Swordsmith Village Arc anime aangekondigd

Demon Slayer Entertainment District Arc eindigde op 13 februari 2022 met een bevestiging dat er een Swordsmith Village Arc anime komt. Ook op de socialmediakanalen van Demon Slayer, studio ufotable en Crunchhyroll wordt de aankondiging gedeeld met nieuwe Key Visuals en een teaser.

Vandaag kwam de laatste aflevering van Entertainment District Arc uit, het tweede seizoen van Demon Slayer (Kimetsu no Yaiba). Het was een extra lange aflevering van 32 minuten. De serie is in Nederland te streamen op Crunchyroll en Wakanim.

Regisseur Haruo Sotozaki en chief animation director Akira Matsushima keren terug voor dit seizoen. Net als de hoofdcast en anime studio ufotable.

Waar gaat Demon Slayer over?

Demon Slayer (Kimetsu no Yaiba) is een manga van Koyoharu Gotouge. In april 2019 ging de eerste anime adaptatie van 26 afleveringen in première.

De serie gaat over Tanjiro Kamado, wiens familie door een demon wordt vermoord. Alleen zijn zusje Nezuko overleeft de aanval, maar zij is veranderd in een demon. Wanneer een demonen jager (‘demon slayer’) zijn zusje komt doden, zweert Tanjiro dat hij haar weer mens zal maken.

In 2020 kwam het vervolg van de serie uit, de film Demon Slayer Mugen Train en was wereldwijd de best verdienende film van 2020. De film kwam ook uit in de Nederlandse bioscoop.

Demon Slayer Mugen Train Arc & Entertainment District Arc

In oktober 2021 begon het tweede seizoen van Demon Slayer. De eerste zeven afleveringen vertellen de verhaallijn van de Mugen Train Arc opnieuw. Daarna vervolgde de serie met een adaptatie van de Entertainment Distric Arc uit de manga. De Entertainment District Arc begon met een uur lange aflevering, en eindigde met een dus ook met een extra lange aflevering.


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: