Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Exclusieve Jujutsu Kaisen collectie bij UNIQLO

Jujutsu Kaisen nieuws

Anime en manga fans opgelet! UNIQLO komt met een coole Jujutsu Kaisen collectie met exclusieve designs van de Jujutsu Kaisen manga. Het is nu officieel cool om een weeb te zijn ╰(*°▽°*)╯

Japanse kledingretailer UNIQLO heeft onlangs zijn eerste UT (UNIQLO T-Shirt) samenwerkingscollectie met Jujutsu Kaisen aangekondigd. De manga van Gege Akutami heeft sinds april 2021 wereldwijd 45 miljoen exemplaren in omloop, inclusie digitale versies, waarmee het een van de best verkochte mangaseries aller tijden is. Er volgt later een tweede UT-selectie met exclusieve ontwerpen uit de Jujutsu Kaisen anime serie.

Jujutsu Kaisen volgt Yuuji Itadori, die zijn tijd op school doorbrengt met de paranormale activiteiten club, de Occult Club. Hij is fysiek uitzonderlijk sterk, wat die keuze nogal bijzonder maakt. Elke sportclub wil hem namelijk hebben. Hij weigert echter zich aan die clubs te binden, want hij heeft tijd nodig om na school voor zijn zieke opa te zorgen. Een reeks paranormale gebeurtenissen op school zet Yuuji’s leven drastisch op zijn kop. Hij slikt een vervloekt item door. De vinger van de ‘Koning der Vloeken’, de demon Sukuna.

Als je meer wil weten over Jujutsu Kaisen, lees dan mijn recensie over de anime of koop de Jujutsu Kaisen manga via bol.com.

Jouw favoriete Jujutsu Kaisen personage op een shirt

De Jujutsu Kaisen collectie bevat exclusieve ontwerpen gebaseerd op gedenkwaardige scènes en de stijl van de manga. Er zijn zowel unisex shirts als kids items in verschillende maten, kleuren en designs. De prijzen zijn €9,90 en €14,90. Niet slecht, toch? UNIQLO zit in Amsterdam aan de Kalverstraat en Den Haag aan de Grote Marktstraat. Je kunt natuurlijk de shirts ook online bestellen.

Deze collectie heeft designs gebaseerd op gedenkwaardige scènes uit de manga. Met afbeeldingen van de hoofdpersonages Sukuna, Yuji Itadori, Megumi Fushiguro, Nobara Kugisaki en Satoru Gojo. Ook zijn er designs met Todo, Panda en andere populaire personages.

Bron: persbericht


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: