Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Jujutsu Kaisen anime kondigt seizoen 2 aan!

Op 12 februari 2022 vond er in Tokyo een speciale bioscoopvoorstelling van Jujutsu Kaisen 0. Aan het einde van de voorstelling was er een podium event met de stemacteurs van de anime. Tijdens dit evenemen is het seizoen 2 van de Jujutsu Kaisen anime aangekondigd. Het nieuwe seizoen wordt in 2023 verwacht!

Na een bioscoopvoorstelling van Jujutsu Kaisen 0 kwam Junya Enoki, de stemacteur van Yuji Itadori, het podium op om het grote nieuws te brengen. Volgens ANN kwam Enoki uit een doos tevoorschijn met een sjerp, met een felicitatie voor het succes van de film.

De eerste 24 afleveringen van de Jujutsu Kaisen anime werden in oktober 2020 uitgezonden. In Nederland is de serie op het platform Crunchyroll te zien.

MAPPA keert terug om het tweede seizoen van de anime te gaan produceren. Het vervolg van de Jujutsu Kaisen anime wordt in 2023 verwacht.

Noord-Amerikaanse release Jujutsu Kaisen 0 in maart

De Jujutsu Kaisen 0 anime film kwam uit in Japan op 24 december 2021. De film heeft op 6 februari 7.603.732 kaartjes verkocht voor 10.456.322.400 yen (ongeveer 79.7 miljoen euro). De film komt op 18 maart uit in de V.S. en Canada met Engelse ondertitels en een Engelse dub. Een datum voor de Nederlandse release is nog niet bekend.

Felicitatie voor Jujutsu Kaisen anime van Akutami Gege

De auteur van de Jujutsu Kaisen manga Akutami Gege liet ook van zich horen. Hij feliciteerde de Jujutsu Kaisen anime voor de aankondiging van seizoen 2. In zijn bericht bedankt hij de lezers, kijkers en betrokken mensen.

Seizoen 1 van de anime stopte bij chapter 63 van de manga en de verwachting is dat het nieuwe seizoen hierna verder gaat. De manga lezen is wel zo slim, omdat de kans op spoilers op social media heel erg groot is!!


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: