Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Heb jij niks te doen tijdens de quarantaine? Kijk of lees Naruto!

Het mooiste aan langlopende anime en manga, is dat ze voor lange tijd bij ons blijven. Ze worden een deel van onze wekelijkse routine, terwijl we meer en meer geabsorbeerd worden door de wereld vol wonderen. Dit in combinatie met spannende gevechten, karakter ontwikkeling en interactie. Maakt deze lange series zo de moeite waard. Hallo jongens en meisjes, vandaag ga ik jullie vertellen waarom jullie Naruto moeten kijken of lezen.

Er is een hoop veranderd sinds Masashi Kishimoto meer dan 20 jaar geleden het eerste hoofdstuk van Naruto publiceerde. Tegenwoordig is Naruto een wereldwijd fenomeen. Met 220 miljoen verkochte volumes staat het in de top 3 best verkochte manga ooit, naast One Piece en Dragonball. Naruto is 700 hoofdstukken of 720 afleveringen lang. Ik moet toegeven dat de lengte intimiderend is, echter heb ik je al verteld waarom lange series zo de moeite waard zijn. Bovendien lezen manga hoofdstukken erg snel weg en heeft de anime veel filler. Dat is materiaal dat niet in de manga zat. Als je deze overslaat met de handleiding die hieronder staat, bespaart dit veel tijd.

Spannende ninja-gevechten

Een van de beste dingen aan Naruto zijn de gevechten. De personages gebruiken wapens zoals shuriken en kunai in combinatie met op element gebaseerde aanvallen om te vechten. Het zijn dus eigenlijk klassieke ninja-gevechten, waarin ninja’s ook vuur kunnen spuwen en gigantische draken op elkaar af schieten.

Hokage worden gaat niet zonder uitdaging

Laten we nu op het verhaal in gaan. Naruto volgt het leven van de 13-jarige hyperactieve ninja Naruto. Hij heeft een tragisch verleden. Hij is een wees en is nooit erkend door de mensen uit zijn dorp. Hij was dus altijd alleen. Hij wil zich bewijzen door de leider van het dorp “de hokage” te worden. Deze titel wordt gegeven aan de meest capabele ninja in het dorp. Naruto wordt met zijn rivaal Sasuke, een genie die overal goed in is, en Sakura, het meisje waar hij op verliefd is, in een team geplaatst. Hun sensei Kakashi laat al snel zien dat dit geen serie is voor kleine kinderen. Samen met hem komen er namelijk volwassen thema’s en gevechten tot de dood in het verhaal.

Dus, Naruto iets voor jou?

Als jij een fan bent van het shounen genre, of gewoon zin hebt in een lange serie die barst van spannende actie en mooie momenten, dan is Naruto iets voor jou!

Filler handleiding


Like je dit?

Lees dan verder!

Of steun ons?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: