Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Levenslange aantrekkingskracht van shounen anime!

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

2 reacties

  1. 4 maart 2020

    […] Dat geeft deze series waarde. […]

  2. 5 juni 2020

    […] Levenslange aantrekkingskracht van shounen; […]

Vermeldingen

  • Heb jij niks te doen tijdens de quarantaine? Kijk of lees Naruto! | Animeazing.nl
  • One Piece: Stampede: een piratenfestival = chaos! | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *