Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Nieuwe podcast ‘Anime Roomy’ gelanceerd

Anime Roomy podcast

Nippon Broadcasting System en PONYCANYON USA lanceren de podcast ‘Anime Roomy’. Het is een podcast voor internationale anime fans. In deze podcast wordt alles over anime besproken.

Anime Roomy is een volledig Engelstalige audio-inhoud voor anime-fans over de hele wereld, gepresenteerd door Mikan, Yuzu, Yuri en Sakura, anime-fans die in Noord-Amerika wonen en ook lid zijn van PONYCANYON USA’s “World Otafy Project”. Er is veel anime te zien, van bekende klassiekers tot de nieuwste titels, maar ook “Funny Nihongo” en “Oshi-kai” dat verder gaat dan anime, gebaseerd op het concept van een leuke otaku-chat tussen roomies. De profielen van de cast en de stemmen van de personages zijn beschikbaar op de officiële website van World Otafy Project.

De podcast is beschikbaar op verschillende distributiesites en PONYCANYON USA YouTube, en nieuwe afleveringen verschijnen elke dinsdag om 10:00 uur (Japanse tijd). Bovendien worden er nu speciale gasten geregeld. Het wordt een super spannende podcast voor liefhebbers van Japanse anime en popcultuur. Volg de officiële Twitter en abonneer je op het kanaal, en kijk uit naar de updates.

Cast Profielen

Mikan (karakterkleur: oranje): een gezond meisje wiens schattige glimlach haar handelsmerk is. Een volleerd fan artieste die graag haar werk deelt met vrienden. Houdt van shonen manga en anime die daarop gebaseerd is. werkt aan haar droom om ontwerpster te worden.

Yuzu (karakterkleur: geel): een coole schoonheid die ook het jongste lid van de groep is. Ze is gevat en is vaak de MC van het programma. Houdt van katten en anime. Zelfverklaard fujoshi.

Yuri (Karakter Kleur: Blauw): haar goedhartige, verzorgende persoonlijkheid maakt haar tot de onee-san van de ‘Roomies’. Bezit een kalmerende aura. Houdt van SF en heetbloedige anime. Als ze opgewonden raakt van een van haar vele interesses, is ze niet te stoppen.

Sakura (Karakter Kleur: Roze): een veelzijdige comédienne, afwisselend sexy en hilarisch. Houdt ontzettend veel van magische meisjes anime. De kameleon van de groep, bekend om haar plotselinge grappige tussenwerpsels.

Wat is “World Otafy Project”?

Een project van PONYCANYON USA met als doel: de wereld ‘otaku-fy-en’. Met de nadruk op “vertaling door otaku voor otaku”. De leden zijn Engelstalige anime fans die vloeiend Japans spreken. Ze zijn betrokken bij anime vertalingen en onderzoek vanuit hun otaku perspectief. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van “Otafy”, kijk dan op de website voor de details.

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: