Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Test je MY HERO ACADEMIA kennis en win een kijkcode!

Test je My Hero Academia kennis met deze prijsvraag en win een kijkcode voor de laatste film.

Het is weer even geleden dat er een artikel uit is gekomen. Even? – Checks notes – het laatste is op 11 mei gepubliceerd. Een maand helemaal niets, dus. Schandalig! Dat vind ik ook, en daarom wil ik je graag bijpraten. Niet in de laatste plaats omdat ik de kans krijg om een aantal MY HERO ACADEMIA kijkcodes voor o.a. Pathé Thuis weg te geven. Is dat niet leuk?! Lees tot het einde om er achter te komen hoe je kans maakt om er een te winnen.

Privé is er de afgelopen maand veel veranderd. Ik ben terug in Nederland en heb hier een nieuwe baan gevonden. Er moet nog het één en ander geregeld worden en dingen kunnen nog veranderen, waardoor ik niet in details kan treden, maar de kans is groot dat ik blijf. Yay! Dat betekend dus ook dat ik weer vaker naar evenementen in Nederland kan. Het lijkt mij tof om mijn vrienden, lezers en partners weer vaker te kunnen ontmoeten.

Weer naar Anime Con!

Eerder liet ik mijn gezicht zien in Gorinchem. Dit weekend loop ik zaterdag én zondag rond in de Broodfabriek in Rijswijk. Misschien lees jij dit wel wanneer je zondag naar huis gaat. Want wie leest er nou blogs tijdens een druk conventie weekend? 😉

Hoewel ik na twee jaar Anime Con écht wel zin heb om naar de conventie te gaan, voelt het toch onwennig. Wat moet ik allemaal gaan doen??! Uiteraard schrijf ik na mijn bezoek een uitgebreid con review, waarin je kunt lezen wat ik allemaal gedaan heb.

Een Nederlandse anime podcast

Ondertussen zijn er in de anime community meer leuke ontwikkelingen. Zoals een hele leuke nieuwe podcast over anime in het Nederlands: Een Geanimeerd Gesprek. Binnenkort een uitgebreider artikel daarover, maar hier alvast een shout-out. Ze praten over verschillende onderwerpen, zoals de nieuwe anime in aflevering 2 of Grave of the Fireflies in aflevering 4. Inmiddels is de 5e aflevering uit! Je kunt de podcast luisteren via Spotify, Apple Podcasts en PocketCasts.

Hoe veel weet jij over My Hero Academia? Test het uit!

En ik heb ook wat leuks! Ik mag verschillende kijkcodes voor de film My Hero Academia: World Heroes’ Mission uitdelen. Hiervoor organiseer ik een prijsvraag die in twee rondes plaatsvind. De eerste ronde is geëindigd op 19 juni, daarbij kon je 2 codes winnen.

De tweede ronde is nu bezig! Beantwoord vijf simpele vragen (geen spoilers) en test hoe goed jij My Hero Academia kent! Diegenen met de meeste goede antwoorden, maken kans. Zin in? Vul de prijsvraag hieronder in!


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: