Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Shoujo: dromerige anime voor meisjes

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

2 reacties

  1. 5 februari 2021

    […] anime zijn er genoeg. Schattige, idealistische koppels die je laten dromen. Shoujo is het totale tegenovergestelde van shounen. Waar actie en avontuur het populairst is bij jongens, […]

  2. 10 februari 2021

    […] ook je favoriete scenes op YouTube te vinden zodat je ze 1000x kunt kijken. Dit heb ik vooral met shoujo anime. Schattige momenten tussen koppeltjes maken mij week van binnen. De beste series hebben ook goede […]

Vermeldingen

  • 7 schattige romantische anime series die je moet zien | Animeazing.nl
  • 5x romantische anime films voor Valentijn | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *