Vampire Knight: bloeddorstige romance met vampieren

Bozenka (Yasumi)

Mijn naam is Bozenka en ik raak niet uitgepraat over anime. Het liefst kijk ik elke dag een serie of film. Mijn favoriet is Natsume's Book of Friends!

10 reacties

 1. Isa schreef:

  Dit is echt een van de eerste anime die ik heb gekeken en ik blijf hem echt geweldig vinden. Ben sinds vorig jaar bezig met de manga’s verzamelen van wegen het verschil in einde. Ik vond de opening ook geweldig, althans de eerste. De latere is even wennen. Leuk dat je het ook leuk vond! Vind het altijd leuk om te horen/lezen dat anderen dezelfde dingen leuk vinden 🙂

  • Silerna schreef:

   Ik vond vooral de hoofdpersonen interessant. De heroine vond ik helaas steeds irritanter worden, maar een hoop bijrolletjes bleven de serie grappig maken (ik vond het meer grappig dan serieus xD) Toch blijft het apart vinden dat de Anime en Manga van einde verschillen..

   • Isa schreef:

    Het kan een bewuste keuze zijn of een full metal alchemist moment zijn geweest, ik heb het nooit onderzocht. Maar ik snap zeker wat jij bedoelt, hier heb ik meestal alleen geen last van 😛

    • Yasumi schreef:

     Nu begrijp ik even niet wat je bedoelt met ‘full metal alchemis moment’. Maar ik vond Yuki ook steeds minder leuk worden. Ik hou niet zo van die overdreven ‘damsels in distress’

     • Isa schreef:

      Full metal alchemist is met de anime op de manga gaan voorlopen en daarom is er ook een tweede serie, full metal alchemist brotherhood, deze is gemaakt volgens de verhaallijn van de manga nadat hij af was. En ja ik snap wat je bedoelt met Yuki, ik kijk daar alleen overheen dus geniet van begin tot eind van de anime en van Yuki.

     • Yasumi schreef:

      Oh, zo bedoel je het. Ja dat komt wel vaker voor, soms werkt het maar soms ook niet 😛

 2. gowide90 schreef:

  Wat leuk dat je ook schrijft over Vampire Knight. Zeker hier ook camp Zero. Het is inderdaad jammer, dat bepaalde personages niet uitgediept zijn. Het lijkt ons best interessant om meer te weten over de personages, waaronder ook Hanubusa Aido. Maar het is wel echt een serie, die je vaker kunt kijken.

  • Yasumi schreef:

   Het was een serie die al een hele tijd op mijn lijst stond om te kijken, dus het moest er een keer van komen. Het is er inderdaad een die je vaker kunt kijken en er dan nog steeds plezier aan kunt beleven. Ik wil ook zeker de manga gaan lezen, want van wat ik heb begrepen is het einde daarvan heel anders.

 3. Silerna schreef:

  Ik kon me ontzettend aan de heroine ergeren. Maar dat is weinig nieuws in mijn geval. Het enige aparte aan deze serie is zowel de Manga en de Anime een ander einde hebben. Dat houd het wel interessant, zowel als de bijrollen van characters om de heroine heen. ook al draait het om haar, ik vind Yuki alles behalve interessant of leuk..

  • Yasumi schreef:

   Ja dat had ik dus ook xD. In het begin vond ik haar nog wel leuk maar ze viel steeds meer in die typische rol in dit soort series. Dat viel heel erg tegen.

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: