Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Sirius The Jaeger: op jacht naar vampieren

Sirius the Jaeger Netflix anime review

Netflix blijft met interessante anime komen. Sirius The Jaeger is een nieuwe actie serie die voldoet aan de strenge eisen van een doorgewinterde anime fan. Benieuwd of het iets voor jouw is?

Tokyo, 1930. Een groepering bekend als ‘Jaegers’ is aangekomen op Tokyo Station. In instrument koffers dragen ze wapens waarmee ze strijden tegen vampieren. Eén van die Jaegers is Yuriy, een serene maar doelgerichte man die alles in het werk stelt om vampieren te doden. Echter, is hij anders dan zijn collega’s. Het blijkt dat waar de vampieren naar op zoek zijn, iets te maken heeft met zijn achtergrond.

Sirius the Jaeger

Description: Genre: actie, vampieren, bovennatuurlijk Regie: Masahiro Andou Studio: P.A. Works

[ More ]

Overall
7.4/10
7.4/10
 • Verhaal - 7/10
  7/10
 • Personages - 6/10
  6/10
 • Animatie & tekenstijl - 8/10
  8/10
 • Geluid & soundtrack - 8/10
  8/10
 • Amusement - 8/10
  8/10
Sending
User Review
0 (0 votes)

Sirius the Jaeger is een degelijke actie serie

Sirius the Jaeger is een actie, fantasy serie die een degelijk verhaal weet neer te zetten. De animatie van P.A. Works is altijd van hoge kwaliteit. Scènes met veel beweging zoals achtervolgingen en gevechten zijn een plezier om naar te kijken. Al is er weinig bijzonders om aan te stippen. Er zijn vampieren die uitgeroeid moeten worden en een hoofdpersonage met een unieke kracht. De serie doet weinig wat anderen niet hebben gedaan, maar doet dat allemaal wel heel goed.

De personages vallen mij ietwat tegen, ook het hoofdpersonage. Er wordt wel informatie gegeven over de achtergrond van Yuriy en waarom hij vecht, maar het blijft allemaal oppervlakkig. Zelfs wanneer belangrijke punten in het verhaal aan het licht komen, die met hem te maken heeft. Dat maakte het voor mij lastig om mij goed in hem in te leven. Alle andere personages krijgen niet of nauwelijks achtergrond informatie, waardoor het slechts ‘extra’s’ blijven. Daarom vind ik de personages in deze serie aan de zwakke kant.

Blijft tot het einde toe boeiend.

Dat is zonde, want verder is dit duidelijk het werk van Masahiro Endo, een regisseur die vaker geassocieerd wordt met Studio Bones. Een strakke serie met spannende actie met een verhaal dat wel tot het einde boeiend blijft.

Dit is zo’n serie waarbij je op een ontspannen avond na school of werk kunt genieten van een gezonde dosis actie. Het verhaal is niet ingewikkeld, en heeft een bevredigend einde. Sirius the Jaeger doet geen bijzondere dingen, maar is al met al wel een leuke anime om te kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-wpW7MfTHY

Deze anime is te zien op Netflix!

Check ‘De Lijst’, ons awesome overzicht van alle anime op Netflix.

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: