Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

“Shogeki” van Attack on Titan The Final Season is nu compleet

“Shogeki” door Yuko Ando – het theme song van Attack on Titan,The Final season Part 1 is uitgebracht. Dat komt ook goed uit! De TV anime Attack on Titan, The Final Season Part 2 is namelijk net begonnen met uitzenden en heeft veel aandacht gekregen!

Toen Attack on Titan, the Final Season Part 1 begon, viel het fans die de muziekvideo van het nummer “Shogeki” hadden bekeken op dat Yuko Ando niet de laatste tekst van het nummer zong. Mensen waren dus nieuwsgierig naar deze mysterieuze ontbrekende regel.

Ontbrekende songtekst uit “Shogeki”

De laatste regel van de songtekst zou op het moment dat het verhaal van Attack on Titan The Final Season nog verder ging. Daarom werd deze regel nog niet gezongen. Maar toen de originele manga was afgelopen, dook Yuko Ando de studio in om “Shogeki” opnieuw op te nemen. Het hele afgeronde nummer is opgenomen in haar nieuwe album KongTong Recordings.

Meer Attack on Titan waardige liedjes op het album van Yuko Ando

“Mori No Kora” en “Goodbye Halo” zijn ook nummers die Yuko Ando probeerde te creëren voor de wereld van ‘Attack on Titan’. Toen ze het album voor het eerst uitbracht in november was er nog geen officiële informatie over het verband tussen deze twee specifieke nummers en het anime verhaal.

Maar in een aantal interviews heeft Yuko Ando zelf toegegeven dat ze deze nummers heeft gemaakt nadat ze de manga ‘Attack on Titan’ had gelezen. Het is vrij duidelijk als je de teksten leest dat ze de songs geïnspireerd door het verhaal heeft gemaakt. Veel fans van het nummer ‘Shock/Shogeki’ wezen erop dat het nummer ‘Goodbye Halo’ gaat over Eren en Mikasa.

Attack on Titan The Final Season Theme Song is compleet

Zowel de intro als de outro van Attack on Titan zijn zoals gewoonlijk geweldig. Geniet van het laatste seizoen van de anime met de geweldige nummers van Yuko Ando. Ze hoopt met haar lied de wereld van Attack on Titan compleet te maken door de ontbrekende woorden toe te voegen.

Informatie over het nieuwe album van Yuko Ando

Shock/Shogeki (album ver.)’ is opgenomen in het album “Kongtong Recordings” van Yuko Ando, dus luister er nog eens naar tijdens het kijken van het spannende “Attack on Titan,The Final Season Part 2”.

Kijk hier om te zien waar je het kunt luisteren!

Tracks op het album:

 1. All the Little Things
 2. ReadyReady
 3. UtU
 4. Babyface
 5. Koi wo Mamotte
 6. Children of the Forest/Mori No Kora
 7. Shojo Kobanashi 
 8. Toiki
 9. Boku Wo Utsu Ame
 10. teatime
 11. Goodbye Halo
 12. Shock/Shogeki(album ver.):The ending theme song of TV anime ‘Attack on Titan, The Final season part1’

Officiële sites:


Bron: persbericht


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: