Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Durarara!! x2 Ketsu: Het laatste seizoen!

Jaja Het is dan éindelijk zover! Het laatste en beslissende seizoen is hier! Durarara!! x2 Ketsu! Ook het lang verwachte seizoen waar ik op heb gewacht. Na 3 geweldige seizoenen is dan (helaas) het lang verwachte laatste seizoen er.

We gaan weer terug naar Ikebukuro , Tokyo waar het allemaal begon…en alles ook eindigt. Eigenlijk is de locatie in de serie nooit verandert. Dat is ook uniek zal ik maar zeggen. Alle personages die we kennen zullen ook weer terugkeren in dit bloed spannende laatste seizoen!

Mikado gaat verder met het regeren van zijn groep. Izaya krijgt een onaangename verrassing en gaat verder met iedereen afzeiken en treiteren , zijn favoriete hobby. Shizuo krijgt een nieuwe ‘collega’ en blijft verder met van alles te gooien en slaan, waardoor Tom klaar staat met gebedjes wanneer dat weer gebeurt. Mijn favoriete ‘Van Gang’ is ook weer van de partij; Erika shipt al haar favoriete manga personages met elkaar samen met Walker , Kadota ‘Dota-chin’ houd liever alles in de gaten en Saburou is nog steeds hardstikke verliefd op zijn geweldige busje.
Ook onze favoriete hangplek , de Russian Sushi is open for business.

Steeds meer puzzelstukjes vallen op hun plek

Zo’n beetje alle puzzelstukjes die je had verzameld in de vorige 3 seizoenen kunnen op zijn plek geplaatst worden naarmate je meer afleveringen heb gezien. Het laatste puzzelstukje kan dat ook neergelegd worden bij de laatste spannende aflevering. Heb je na alles gezien te hebben toch vragen? Dan heb je niet goed opgelet .

Celty , onze coole motor chick doet een schokkende ontdekking, maar houdt haar hoofd cool (gelukkig). Wat moet je anders toch? Dat vind ik altijd leuk aan haar.Ze is cool, rustig , doet gewoon haar werk, en zegt vrij weinig tenzij ze echt haar mening wilt tonen. Ze is niet afhankelijk van iemand en heeft gewoon een eigen wil kortom ; girl power!

Sowieso zijn er heel veel personages in deze serie die in mijn favorieten gekomen zijn. Neem nou Shizuo; In principe niet kwaad te krijgen.. tenzij je Izaya heet, zijn outfit beschadigt of een vrouw iets aandoet. Dan gaan er toch echt dingen vliegen…
Of Erika & Walker, de grootste otaku’s van de stad. Yaoi, Yuri of gewoon hetero, het zal ze een zorg zijn! Ze shippen iedereen met iedereen. Bekende titels zijn zelfs niet veilig voor ze! Als je goed luistert zul je de titels vast herkennen . Gewoon twee typisch normale mensen in het drukke Tokyo.

Er zullen weinig personages inzitten waaraan je je écht aan zal gaan ergeren. Ik had er voor de verandering maar 2 XD. Voor mijn doen is dat best weinig.

Verhaal is af

Misschien denk je ‘Jammer dat het het laatste seizoen is’ of vind je dat het verhaal wel af is. Ik denk het laatste. Maar kan je er toch geen genoeg van krijgen? Dan kan je altijd de manga van Durarara!! nog lezen. Er zijn ook verschillende OVA’s ,specials en side stories van de Anime om te kijken! Helemaal zonder je favoriete helden van Ikebukuro zit je dus niet!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Silerna

Hobby illustrator met een eigen comic. Groot manga fan en verschijnt zo nu en dan met een blog. Bezoek haar portfolio: www.silerna.nl

4 reacties

  1. Carlogandro schreef:

    En mocht je toch te weinig hebben aan Durarara!!, dan raad ik zeker aan om Baccano! te kijken. Het is door dezelfde schrijver, Ryohgo Narita, en minstens net zo leuk 🙂

Vermeldingen

  • Silerna
  • Carlogandro
  • Silerna
  • Carlogandro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: