Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Even voorstellen!

Het jaar is nog maar net begonnen en we hebben nu al een hele leuke mededeling voor jullie. Met ingang van dit jaar gaat Carlogandro het Animeazing-team versterken. In dit blog stelt hij zich aan jullie voor.

Hey iedereen, ik ben Carlo, een 25 jarige student die graag basgitaar speelt en aan joggen doet, maar behalve dat ook een (on)gezonde waardering heeft voor anime en manga.

Als kind al was ik erg geïnteresseerd in anime. Ik was dol op tv-series zoals Alfred Jodocus Kwak, Pokémon, Digimon en een tijdje ook Dragonball Z. Ondanks dat ik stilistische overeenkomsten zag tussen deze series, wist ik nog niet hoe dat kwam. Nadat ik toegang kreeg tot het internet kwam ik erachter hoe die overeenkomsten waren ontstaan: al deze series kwamen uit Japan. Langzamerhand raakte ik geïnteresseerd in wat er nog meer te ontdekken viel tussen deze Japanse tekenfilms. Sindsdien is mijn interesse alleen maar gegroeid.

Daarom besloot ik vorig jaar om een eigen blog te maken, Carlogandro. Die heb ik gebruikt om het schrijven van artikelen te oefenen, en mijn meningen over verschillende anime en manga series op (digitaal) papier te zetten. Met de jaarwisseling heb ik de overstap gemaakt naar Animeazing, waar ik hoop mijn werk op een hoger niveau voort te zetten.

Recensies en meer!

Jullie kunnen veel recensies van me verwachten, maar ook artikelen waarin ik een diepere blik neem op een specifieke franchise, of interessante Japan-gerelateerde dingen met jullie deel. Één van de meest interessante aspecten van Japanse animatie vind ik de enorme variatie aan het soort series. Die variatie zal ik proberen om duidelijk naar voren te laten komen. Hopelijk vinden jullie deze dingen net zo interessant als ik ze zelf vind!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: