Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Intro’s van vroeger – Deel 1

Silerna

Hobby illustrator met een eigen comic. Groot manga fan en verschijnt zo nu en dan met een blog. Bezoek haar portfolio: www.silerna.nl

2 reacties

  1. nerdygeekyfanboy schreef:

    Ik herken alle anime, alleen heb ik vroeger alleen Shin Chan en Pokémon gekeken. Shin Chan keek ik laatst terug en toen snapte ik opeens waarom veel kinderen het niet van hun ouders mochten kijken :’)

    • Silerna schreef:

      Hahaha daarom werd het ook uiteindelijk van de buis gehaald. Omdat een hoop ouders geklaagd hadden dat Shin Chan veel te grof was. Maar ze namen het ook iets té serieus lijkt me :’D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *