Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Nederlandse release JUJUTSU KAISEN 0 aangekondigd!

Geweldig nieuws voor Nederlandse fans want na My Hero Academia en Demon Slayer duiken er nog meer grote anime titels op in onze bioscoop. Gisteren werd de internationale release van de film Jujutsu Kaisen 0 aangekondigd. De film breekt al records in Japan en komt op 31 maart uit in Nederland!

Crunchyroll maakte op 25 januari 2022 bekend dat Jujutsu Kaisen 0 behalve in de VS, ook uit komt in verschillende Europese landen. Daaronder Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Nederland en België! De releasedatum voor Nederland is 31 maart.

Jujutsu Kaisen 0 is geregisseerd door Sunghoo Park en geproduceerd door studio MAPPA. De film is een prequel voor de Jujutsu Kaisen serie. De gelijkmatige manga is al eerder verschenen en is in Nederland te koop*.

Succesvolle release Jujutsu Kaisen 0 in Japan

Ondertussen is de film een razend succes in Japan, waar de film uit kwam op 24 december 2021. Jujutsu Kaisen 0 staat in de top 50 van beste films aller tijden in Japan. Daarnaast staat de film ook in de top 50 van de beste films van 2021 wereldwijd. Er zijn al bijna 7 miljoen tickets verkocht en in het openingsweekend stond de film op nummer 1. Ook afgelopen weekend 22 en 23 januari stond Jujutsu Kaisen 0 weer bovenaan de boxoffice.

Beschrijving van Jujutsu Kaisen 0:

Toen ze nog kinderen waren, kwam Rika Orimoto om bij een verkeersongeluk, vlak voor de ogen van haar goede vriend, Yuta Okkotsu.

“Het is een belofte. Wanneer we beiden groot zijn, zullen we trouwen.”

Rika werd een verschijning, en onder het lijden van haar vloek verlangde Yuta naar zijn eigen dood, maar de grootste Jujutsu tovenaar, Satoru Gojo, verwelkomde hem in Jujutsu High.

Daar ontmoet Yuta zijn klasgenoten, Maki Zen’in, Toge Inumaki, en Panda, en vindt hij eindelijk zijn eigen vastberadenheid.

“Ik wil het vertrouwen hebben om te zeggen dat het goed is dat ik leef!”

“terwijl ik op Jujutsu High ben, zal ik de vloek van Rika verbreken.”

Ondertussen verschijnt de gemene vloek gebruiker, Suguru Geto, die van de school was verbannen wegens het afslachten van gewone mensen, voor de ogen van Yuta en de anderen.

“Komende 24 december, zullen we de Nachtparade van de Honderd Demonen uitvoeren.”

Terwijl Geto pleit voor het creëren van een paradijs voor alleen Jujutsu tovenaars, ontketent hij duizend vloeken op Shinjuku en Kyoto om alle niet tovenaars uit te roeien.

Zal Yuta in staat zijn om Geto op het einde te stoppen?

En wat zal er gebeuren met het verbreken van Rika’s vloek…?

Cast voor Jujutsu Kaisen 0

  • Yuta Okkotsu – Megumi Ogata
  • Rika Orimoto – Kana Hanazawa 
  • Maki Zen’in – Mikako Komatsu
  • Toge Inumaki – Koki Uchiyama
  • Panda – Tomokazu Seki
  • Satoru Gojo – Yuichi Nakamura 
  • Suguru Geto – Takahiro Sakurai

Bron: Crunchyroll website


Dat was het weer!

Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Yasumi

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: