Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Jujutsu Kaisen Phantom Parade smartphone game onthult anime opening van MAPPA & ander anime nieuws in #Week10

Jujutsu Kaisen en ander anime nieuws in week 10

Deze week een iets korter Anime Nieuwsbulletin want het grootste nieuws kwam afgelopen donderdag. Toch hebben we meer leuk nieuws rondom Jujutsu Kaisen. En Toei Animation is gehackt, de studio van anime zoals One Piece en Dragon Quest Adventure of Dai! Dit is het anime nieuws van week 10 van 2022.

Jujutsu Kaisen 0 gaat in Nederland op 31 maart in première, daar heb ik ook over bericht. Ondertussen is de hype steeds groter aan het worden, terwijl de film in verschillende landen al eerder verschijnt. Zoals in Frankrijk, Luxemburg en België, waar de film al op 16 maart in première gaat. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland wordt de film op 29 maart verwacht.

De Amerikaanse release is op 18 maart en Crunchyroll publiceerde deze week hiervoor een gloednieuwe trailer en movie stills. En verderop in het artikel heb ik nog meer nieuws over Jujutsu Kaisen. (Kan jij de hype aan? Ik bijna niet meer! 😉)

(tekst gaat verder na de video en tweet)

Toei Animation hack vertraagt 4 anime uitzendingen

Op vrijdag 10 maart werd bekend dat een ongeautoriseerd persoon toegang heeft gekregen tot het systeem van Toei Animation. Het bedrijf onderzoekt het incident, en gaf aan dat de hack gevolgen heeft voor de uitzending van vier anime. De nieuwe afleveringen van One Piece, Dragon Quest: Adventure of Dai, Delicious Party Precure en Digimon Ghost Game zijn tot onbepaalde tijd uitgesteld.

Voor Dragon Quest: Adventure of Dai is aflevering 73 vertraagd. De anime staff maakt op 19 maart bekend wanneer de nieuwe aflevering wel uit komt. Aflevering 6 van Delicious Party Precure wordt niet uitgezonden zoals gepland. De uitzending van de nieuwe afleveringen van One Piece en Digimon Ghost Game worden op 20 maart bekend gemaakt.

Jujutsu Kaisen Phantom Parade smartphone game opening onthuld

In juni 2021 is de smartphone game ‘Jujutsu Kaisen Phantom Parade’ aangekondigd. Afgelopen maandag 7 maart is de opening van de game gepubliceerd. Het nummer ‘Avant’ is geschreven en gezongen door Eve. De zanger maakte de Jujutsu Kaisen anime opening ‘Kaikai Kitan’. De animatie voor de OP is ook gemaakt door studio MAPPA.


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: