Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Jujutsu Kaisen 0 vanaf 31 maart in de Nederlandse bioscoop!

Jujutsu Kaisen 0 in de Nederlandse bioscoop vanaf 31 maart

Eindelijk is hij dan bevestigd! De releasedatum voor de release van Jujutsu Kaisen 0. De langverwachte film is vanaf 31 maart te zien in de Nederlandse biocoop bij Pathé, Vue en Kinepolis. De kaarten zijn nu verkrijgbaar!

De film is gebaseerd op de prequel manga van Gege Akutami’s gelijknamige animeserie Jujutsu Kaisen. Het verhaal van de film volgt Yuta Okkotsu, een nerveuze middelbare scholier. Hij wordt achtervolgt door de vloek van zijn jeugdvriendin. Hij schrijft zich in op de mysterieuze Tokyo Jujutsu High School, onder leiding van Gojo Satoru.

Jujutsu Kaisen 0 is een productie van de bekende Japanse studio TOHO Film Company. De anime film is geanimeerd door de Japanse animatiestudio MAPPA. De film werd op 24 december 2021 in Japan uitgebracht. Inmiddels staat Jujutsu Kaisen 0 in de top 10 van best bezochte films aller tijden in Japan. 

Synopsis van JUJUTSU KAISEN 0

Ze waren beiden nog kinderen toen Orimoto Rika om het leven kwam bij een verkeersongeval. Recht voor de ogen van haar goede vriend Okkotsu Yuta.

“Het is een belofte. Als we allebei groot zijn, gaan we trouwen.”

Rika werd een geest en Okkotsu verlangde naar zijn eigen dood, nadat hij onder haar vloek had geleden. Maar de grootste Jujutsu-tovenaar, Gojo Satoru, verwelkomde hem op Jujutsu High. Daar ontmoet Okkotsu zijn klasgenoten, Zen’in Maki, Inumaki Toge en Panda, en vindt hij uiteindelijk zijn eigen vastberadenheid. 

“Ik wil het zelfvertrouwen om te zeggen dat het oké is dat ik leef!”

“Terwijl ik op Jujutsu High ben, zal ik de vloek van Rika verbreken.” 

Ondertussen verschijnt de gemene vloekgebruiker, Geto Suguru, die van school werd gestuurd wegens het afslachten van gewone mensen.

“24 december van dit jaar zullen we de Nachtparade van de Honderd Demonen uitvoeren.”

Geto pleit voor het creëren van een paradijs voor alleen Jujutsu-tovenaars en ontketent duizend vloeken over Shinjuku en Kyoto om alle niet-tovenaars uit te roeien. Zal Okkotsu Geto uiteindelijk kunnen stoppen? En wat gebeurt er met het verbreken van Rika’s vloek…?

Over Periscoop Anime

Periscoop Anime is het anime label van filmdistributeur Periscoop Film. Ze hebben eerder met succes films uitgebracht zoals:

Periscoop Anime brengt de film uit in meer dan 42 bioscopen. San Fu Maltha – mede-directeur van Periscoop: “We zijn er trots op dat we JUJUTSU KAISEN 0 naar de Nederlandse bioscopen mogen brengen. Het is een volgende stap om anime als genre in Nederland net zo populair te maken als bijvoorbeeld in Frankrijk, Engeland en Duitsland.”.

Kaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij PathéKinepolis en Vue.

Een overzicht van voorstellingen kun je vinden op Biosagenda.nl.


ADVERTENTIE

Over Crunchyroll

Crunchyroll verbindt anime- en mangafans in meer dan 200 landen en gebieden. De streamingdienst biedt gratis anime content aan, ondersteund door reclame. Daarnaast kun je met een abonnement premium content kijken. Verder brengt Crunchyroll de anime gemeenschap evenementen, theater, games. manga en merchandise.

Crunchyroll, LLC is een onafhankelijk opererende joint venture tussen het in de VS gevestigde Sony Pictures Entertainment en het Japanse Aniplex. Het is een dochteronderneming van Sony Music Entertainment (Japan) Inc., beide dochterondernemingen van de in Tokio gevestigde Sony Group.

Over TOHO Animation

TOHO Animation is een animatielabel van TOHO CO., LTD. Het label begon met de tv-anime “MAJESTIC PRINCE”, die in april 2013 werd uitgezonden. Sindsdien is de label gegroeid met onder meer My Hero Academia, HAIKYU!!, en films zoals “Your Name”


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: