Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

My Neighbor Totoro laat je jouw jeugd herbeleven

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

1 reactie

  1. 23 september 2020

    […] Dit blog is de tweede in een serie, waarbij ik alle Studio Ghibli films opnieuw kijk en daar mijn kennis en mening over schrijf. Eerder schreef ik al over MY NEIGHBOR TOTORO. […]

Vermeldingen

  • NAUSICAÄ: inspiratie voor een betere wereld | Animeazing.nl
  • AnoniemAnoniem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *