Anime Lockdown: bezoek een conventie zonder je huis te verlaten

Heb je dit weekend niets te doen? Mis je de conventies? Dan hebben we een tip voor je. Neem een kijkje bij deze online anime conventie: Anime Lockdown. Opgezet door enthousiastelingen die hun evenementen geannuleerd zagen worden. Ondanks alles kun je vanaf morgen toch panels en anime discussies bijwonen.

Ik had dit jaar enkele conventie plannen waar ik erg naar uit keek: Dokomi Düsseldorf en Anime Con Classic. Mogelijk zat Abunai er nog ook wel in. Die pret gaat helaas niet door. Gelukkig zijn er mensen die er niet bij de pakken neer gaan zitten, en iets verzinnen om fans van conventies iets te geven. Je ziet allerlei evenementen en Facebook groepen opduiken zoals Concellation 2020.

Dit weekend is er ook zo’n online conventie: Anime Lockdown. Stemacteurs Veronica Taylor (Ash in Pokémon) en Kyle Hebert (teen Gohan in Dragon Ball Z) komen te gast. Daarnaast zijn er allerlei panels met experts uit de Engelstalige anime community. Enkele onderwerpen die bij Anime Lockdown aan bod komen:

  • Pokémon biologie;
  • geschiedenis van Shonen Jump;
  • entertainment industry panel;
  • One Piece;
  • robots in anime;
  • sport anime;
  • en meer!

Wanneer en waar is Anime Lockdown?

Het evenement vind dit weekend plaats, vanaf 1 mei tot en met 3 mei. Op Twitch wordt alles gestreamd, maar je vind ze ook op Facebook en YouTube. Het programma en meer informatie kun je op deze website vinden.

Yasumi is van plan af en toe te gaan kijken. Kom je ook op bezoek?


Like je dit?

Laat het ons weten! Dat kun je doen op verschillende manieren:

Laat je ook een reactie achter? Thanks!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
Abonneren op

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


%d bloggers liken dit: