Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

“Potential Unleashed” Piccolo onthuld voor de nieuwe Dragon Ball Super movie & ander anime nieuws #Week 9

Nieuwe Dragon Ball Super movie nieuws in week 9

Dit is de 2e editie van het wekelijkse bulletin met anime nieuws van week 9! Enkele interessante ontwikkelingen in de anime industrie heb ik hier voor je op een rij gezet. Zo is de nieuwe vorm van Piccolo onthuld voor de nieuwe Dragon Ball Super movie.

Verder komt er op 28 april een nieuwe anime film op Netflix die je beter niet kunt missen, en is er nieuws rond Pokémon Legends Arceus. Aan het einde van dit artikel leer je ook iets nieuws over CG-anime 😉

Piccolo heeft nieuwe vorm in Dragon Ball Super: Super Hero

In een nieuwe trailer en key visual voor de nieuwe Dragon Ball Super movie, is de nieuwe ‘Potential Unleashed’ vorm van Piccolo onthuld. Dragon Ball Super: Super Heroes komt in Japan uit op 22 april. Internationale release wordt in de zomer van 2022 verwacht.

Gamma 1 en Gamma 2 zijn twee nieuwe Androids van de Red Ribbon Army. Piccolo infiltreert het hoofdkwartier van de Red Ribbon Army nadat hij door Gamma 2 is aangevallen. Daarbij ontdekt hij een ondenkbare conspiratie. Ondertussen raakt Gohan betrokken bij het conflict, omdat zijn dochter Pan wordt gekidnapt.

Dragon Ball Super: Super Hero is geproduceerd met CG animatie en is de opvolger van Dragon Ball Super Broly (2018).

Bubble anime film vanaf 28 april op Netflix

Deze ambitieuze anime film van Wit Studio is vanaf 28 april te zien op Netflix. In een nieuwe trailer zijn de theme songs onthuld. De ending theme is gezongen en geschreven door ‘Riria.’ (met de punt geschreven). Ook spreekt zij het hoofdpersonage Uta in. Eve zingt de opening theme. Grote namen zijn betrokken bij de productie: regisseur Tetsuro Araki, schrijver Gen Urobuchi en componist Hiroyuki Sawano.

Het verhaal speelt zich af in Tokyo, waar bubbels de wetten van zwaartekracht hebben veranderd. Afgesloten van de buitenwereld, is Tokyo een speelplaats voor jonge mensen die hun familie zijn verloren. De stad is nu het strijdtoneel van parkour wedstrijden waarbij teams van gebouw naar gebouw springen.

Hibiki heeft een gevaarlijke speelstijl, en valt na een roekeloze actie in de zwaartekracht-ondermijnende zee. Zijn leven wordt gered door Uta, een meisje met mysterieuze kracht. Er is een uniek geluid dat alleen zij kunnen horen.

Pokémon Legends Arceus anime mini-serie

Wit Studio gaat een Pokémon Legends Arceus anime produceren. De mini-serie is deze zomer te verwachten. De studio produceerde eerder de Pokemon movie: The Power of Us.

Pokémon Legends Arceus* is een actie-RPG geproduceerd door Game Freak. Het spel is te spelen op de Nintendo Switch.

“Bite the Bullet” animator laat zien hoe CG anime wordt gemaakt

Sango, een ‘rigger’ voor de animatiefilm “Bite the Bullet”, liet op Twitter een video zien waarin hij animatietechnieken laat zien. Zo toont hij hoe het CG-model wordt misvormd om een “anime mond” te maken.

“Bite the Bullet” is een indie animatie die sinds 11 februari op YouTube staat.


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: