Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

One Piece Red naar Nederland, en veel nieuws van CRX 2022!

One Piece Red naar Nederland

Afgelopen weekend was Crunchyroll Expo 2022 – ofwel CRX 2022. Een jaarlijks evenement gehouden in Californië, Verenigde Staten. Het is inmiddels een van de belangrijkste anime expo’s buiten Japan. Tijdens deze zesde editie werden dus een heleboel onthullingen. Onder andere de nieuwe Chainsaw Man trailer en de Mob Psycho 100 seizoen 3 opening. Verder heb ik groot nieuws over de komst van One Piece Red naar Nederland! Ga zitten met een kop koffie of thee, want dit is een lang nieuws bulletin!

Tropische zomerhitte

Wat een weertje, hè? Het is zonde om binnen te zitten, dus zodra ik klaar ben met werken wil ik zo veel mogelijk naar buiten. ☀️ opdoen! Verder is het belangrijk om weinig te doen en veel te drinken. Hierdoor én door mijn verhuizing terug naar Nederland, kijk ik deze zomer minder anime dan gebruikelijk. Automatisch kan ik hierdoor ook minder vaak nieuwe blogs publiceren. In het verleden zou ik dat vervelend vinden, maar nu heb ik daar vrede mee. In deze periode is het aantal lezers een stuk lager. Jullie gaan ook allemaal op vakantie!

Dit is een goede tijd om het rustig aan te doen en nieuwe plannen maken voor toekomstige blogs. Eén van die plannen is, dat ik door wil gaan met het maken van deze nieuws blogs. Ik praat je in één klap bij over recente aankondigingen en belangrijk nieuws uit de anime wereld.

Maar goed, je bent hier voor de nieuwtjes. Dus laat ik verder niet kletsen maar op het recente anime nieuws in gaan!

One Piece Red naar Nederland in september!

Deze kan ik niet langer stil houden. One Piece Red komt uit in Nederland! In Japan is de film op 6 augustus uit gekomen. Daar bestormd de film momenteel de box office. Nederland zal iets langer moeten wachten: vanaf 8 september draait One Piece Red in de bioscoop! De omschrijving van de film is als volgt:

Uta is de meest geliefde zangeres ter wereld en staat erom bekend dat ze haar identiteit verborgen houdt tijdens haar optredens. Nu, voor de allereerste keer, zal Uta zichzelf aan de wereld tonen tijdens een concert op het muziekeiland Elegia. Dit trekt de aandacht van piraten, de marine en Monkey D. Luffy en zijn bemanning. Ze komen allemaal naar het concert om van Uta’s stem te genieten die omschreven wordt als bovenaards. Het evenement begint echter met een schokkende onthulling: Uta is de vervreemde dochter van Red-Haired Shanks – Luffy’s grote idool.

Er is nog niet veel informatie bekend, maar hou hier onze Bioscoop Agenda in de gaten voor meer info.

Ook Dragon Ball Super Hero in de bioscoop

Deze film is vanaf 18 augustus bij ons te zien bij verschillende bioscopen van o.a. Kinepolis en Pathé. Dragon Ball Super Hero wordt als volgt omschreven:

Het Red Ribbon Army werd ooit vernietigd door Son Goku. Individuen die zijn ziel willen voortzetten, hebben de ultieme Androids gecreëerd. Gamma 1 en Gamma 2. Deze twee Androids noemen zichzelf “Super Heroes”. Maar, de zogenaamde superhelden beginnen Piccolo en Gohan aan te vallen…

Check de Bioscoop Agenda voor meer informatie over deze film!

CRX 2022

Verder was afgelopen weekend Crunchyroll Expo. Dus we werden gebombardeerd met allerlei nieuwe aankondigingen en trailers. Veel daarvan heb ik al op Twitter gedeeld. Daar deel ik sowieso geregeld nieuwe trailers en mededelingen van officiële bronnen. Waar ik lang niet altijd toe kom aan het schrijven van een gedetailleerd blog als dit, doe ik mijn best om interessant nieuws met je te delen.

Maar als je niet op Twitter zit, hoef je niets te missen. Hier krijg je nog even de belangrijkste mededelingen op een rij.

Nieuwe Chainsaw Man PV

Op 5 augustus 2022 werd om 13:00u Nederlandse tijd een nieuwe trailer van Chainsaw Man onthuld. Studio Mappa hield een presentatie, die werd gelivestreamed op YouTube. Hierin werd de PV getoond en werden meer details gegeven over de cast.

Mob Psycho 100 seizoen 3

In oktober begint het derde seizoen van Mob Psycho 100. Tijdens Crunchyroll Expo is de opening voor het eerst getoond. Ik vind het een fantastische opening die lijkt op die van het eerste en tweede seizoen. Weer wordt hier al de identiteit van de Mob Psycho 100 anime getoond. Ik kan niet wachten op het vervolg van deze briljante serie!

Tower of God Seizoen 2

Er is een nieuw Tower of God seizoen aangekondigd! De serie verscheen in 2020 en is gebaseerd op een Webtoon comic. Er is nog geen datum bekend, maar er is wel een trailer gepubliceerd. Zo krijgen we een beeld van wat we kunnen verwachten.

Diverse films waaronder Jujutsu Kaisen 0 komen naar Crunchyroll!

Tenslotte heeft Crunchyroll aangekondigd dat er vanaf 11 augustus iedere donderdag films aan het platform worden toegevoegd. Deze films zijn onder andere:

 • 11 augustus:
  • Josee, Tiger and The Fish
  • The Stranger by the Shore
  • Human Lost
 • 18 augustus:
  • Akira
  • Your Name
 • 25 augustus:
  • Wolf Children
  • The Boy and the Beast
  • Sing a bit of Harmony
 • 21 september:
  • Jujutsu Kaisen 0

Dat lees je goed! Op 21 september verschijnt Jujutsu Kaisen 0 op Crunchyroll. Daarnaast zullen er nog andere films volgen. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid per land kan verschillen.


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: