Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer overย ons privacybeleid.

Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku

Wat had je anders verwacht? Ik niet in elk geval gezien de hoofdpersonage vrij eigenaardige trekken heeft (vind ik). Ieder zo zijn mening want ik ken hoop meisjes die gillend achter hem aan rennen. Mij niet gezien..

Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku aka Attack on Titan : A Choice with no Regrets is een speciale OVA dat terug in de tijd gaat.
Hoeveel jaar precies is niet bekend aangezien zelfs de leeftijd van Levi vrij onbekend is. Laten we maar zeggen dat het een paar jaar terug in de tijd gaat

Alleen de succesvolle mensen en soldaten wonen en leven in het directe zonlicht. Onder alle districten en grote steden , bevind zich ondergrond ook een grote stad. In deze stad wonen helaas alleen de arme en criminelen. Wie niet sterk is zal niet overleven in deze dump. Tenzij je je hersens kon gebruiken (altijd mijn tactiek) Levi en zijn beste vriend Farlan Church leiden een criminele bende ergens in de stad. Door klusjes van wie dan ook op te lossen verdienen ze hun brood. Beide zouden het liefste boven de grond willen leven, logisch. Isabel Magnolia sluit zich later aan bij de bende.

‘Alleen de sterkste zullen zegevieren.’

Omdat er weinig kans is op een goede toekomst voor degene die ondergronds wonen, accepteert Levi een opdracht om een specifiek persoon om te brengen. Als dat lukt verzegelt dat de toekomst boven de grond voor alle drie. Beetje dom vond ik maar wat had ik gedaan, hetzelfde denk ik..
Tijdens een grote missie door de ondergrondse vuilnisbelt worden de drie gesnapt door de Survey corps onder de leiding van Erwin Smith. Toevallig degene die het team moest neerleggen. Omdat Levi and zijn gang al aardig wat criminele taferelen op hun naam hebben staan, zouden ze er niet met een klein taakstrafje vanaf komen. Erwin sluit daarom een deal met Levi ; word lid van de survey corps of boet voor je daden. De ultieme chantage als je het mij vraagt.

Door lid te worden van de survey corps zouden ze veel dichter bij hun doelwit komen. Aldus Levi.
Waar, maar makkelijker gezegd dan gedaan. Meneer de schoonmaak fan maakt eerst liever zijn nieuwe slaapruimte schoon.

Samen met Farlan en Isabel leert Levi dat de wereld boven de grond niet zo mooi is als wat hij dacht. Hier maken ze kennis met de wezens die de mensheid treitert voor vele jaren; de Titans. Die lelijke soort van menselijke gedrochten zonder huid en een stoned gezicht. Hier beginnen de nieuwe avonturen voor de drie helden!

ย 

Silerna

Hobby illustrator met een eigen comic. Groot manga fan en verschijnt zo nu en dan met een blog. Bezoek haar portfolio: www.silerna.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: