Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Wat is de eerste anime ooit?

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

6 reacties

 1. demon-slayer schreef:

  cool! hartsike handige informatie , ik maak hier een spreek beurt over veel zin in !

 2. blablablameme schreef:

  ik vind het echt geweldig ik doe namelijk mijn spreekbeurt over!!!

 3. nerdygeekyfanboy schreef:

  Echt heel interessant om te lezen! Ik krijg al helemaal zin om ook dat boek eens te halen 😀

 4. Eline schreef:

  Leuk zo’n informatief stukje! Ik kijk uit naar de volgende blogs in deze reeks 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *