Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

The Ancient Magus’ Bride: het leven is altijd waardevol

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

1 reactie

  1. 9 januari 2020

    […] meisje heel bijzonder. Het klinkt als een wonderlijk avontuur die me een beetje doet denken aan Ancient Magus’ Bride, en tegelijkertijd aan Sweetness and Lightning. Deze nieuwe serie is te zien op […]

Vermeldingen

  • Voorbeschouwing Winter 2020: een nieuwe anime van Masaaki Yuasa! | Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *