Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Voorbeschouwing Winter 2020: een nieuwe anime van Masaaki Yuasa!

vooruitblik op de anime van winter 2020

Een nieuw jaar en een nieuwe eeuw, dus genoeg kansen om goede dingen te doen. In 2020 kunnen we weer veel toffe anime verwachten. Zoals nieuwe seizoenen van Re:Zero, Food Wars en The Promised Neverland. Die komen later dit jaar, dus laten we ons eerst richten op het komende seizoen. Er komt een nieuw seizoen van Haikyuu en een nieuwe anime van Masaaki Yuasa. Lees meer in deze vooruitblik op de winter 2020 anime!

Het jaar 2020 is bij mij begonnen met een verslaving aan Planet Zoo. Heb je die game al? Als je houdt van dieren en Zoo Tycoon hebt platgespeeld, dan is dit een game die je niet moet kopen als je verantwoordelijkheden hebt. Damn…het is een ontzettend leuke game. Wat ook niet goed is wanneer je verantwoordelijkheden hebt, is te veel anime!

Daarom zijn er ‘maar’ 4 series die ik wil volgen dit seizoen. Het is een hele gevarieerde selectie, maar wel een die vooral vrolijkheid brengt. Tijdens de koude wintermaanden, heb je eenmaal warme gevoelens nodig. Ik begin met een serie die hoog op mijn lijst staat: het nieuwe werk van regisseur Masaaki Yuasa!

Hands off the Motion Pictures Club!

Iedereen droomt er stiekem van om zelf en anime te maken. Het is fantastisch om je verhalen, fantasie en tekeningen tot leven te laten komen. De nieuwe serie van Masaaki Yuasa – Eizouken ni wa Te wo Dasu na! gaat over een meisje dat haar eigen anime wil maken, maar de stap niet durft te zetten.

Alleen al de teaser ziet er uit als een feestje. Bovendien gaat het hier om de regisseur van Ping Pong – the Animation en Devilman Crybaby. Ik ben heel benieuwd naar zijn nieuwe creatie, dus ik ga dit zeker op Crunchyroll volgen.

Toilet-bound Hanako-kun

De volgende keuze komt met groot nieuws: Nederland heeft er een anime streamingdienst bij! Sinds enkele weken kun je anime kijken op Wakanim.tv. Net als Crunchyroll en HiDive, is deze dienst op freemium basis. Je kunt de anime dus gratis kijken, maar dan wel met reclame. Om anime te kijken zonder reclame en de nieuwste series, heb je een betaald account nodig.

Toilet-bound Hanako-kun is de serie waar ik het meest naar uitkijk dit seizoen. De serie gaat – zoals de naam je doet vermoeden – over Hanako, een spook dat op het toilet van school woont. Een meisje klopt bij Hanako aan, in de hoop dat ze haar kan helpen. Alleen komt ze er dan achter dat Hanako een jongen is!

Ik hou van bovennatuurlijke series zoals dit (o.a. Noragami), dus ik ben erg benieuwd. Tijd voor onderbroekenlol of pies ik in mijn broek van angst dit seizoen? :’)

Somali and the Forest Spirit

In deze wereld waar geesten, monsters en andere vreemde wezens leven, worden mensen opgejaagd en zijn tot het punt van uitsterven gebracht. Daarom is de ontmoeting tussen een golem en een klein meisje heel bijzonder. Het klinkt als een wonderlijk avontuur die me een beetje doet denken aan Ancient Magus’ Bride, en tegelijkertijd aan Sweetness and Lightning. Deze nieuwe serie is te zien op Crunchyroll.

Haikyuu!! To The Top

Haikyuu!! is mijn favoriete sport anime serie en ik kijk ontzettend uit naar het nieuwe seizoen. Waarschijnlijk volg ik deze serie niet meteen, maar wacht ik tot alle afleveringen uit zijn. De ontwikkelingen kunnen zo spannend zijn dat ik liever alles in één ruk uit kan kijken.

Met de Olympische Spelen van Tokyo in aantocht, kunnen we een sportieve opwarmer wel gebruiken. Ik kan dan ook niet wachten om de serie te gaan kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=XOAnJkU-WZ0

Wat is jouw keuze dit seizoen?

Ik ben altijd benieuwd naar wat andere mensen kijken. Welke anime ga jij kijken deze winter? Ik zie je reacties graag hieronder verschijnen 😀

Kijk hier voor een overzicht van alle streamingdiensten waar je anime kunt kijken!


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: