Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Trigun: wie is de beruchte Vash The Stampede?

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

3 reacties

 1. 17 september 2021

  […] Trigun: wie is de beruchte Vash The Stampede?; […]

 2. 15 december 2023

  Trigun Stampede: karaktervolle space western anime

 3. 12 januari 2024

  Beste Anime uit 2023: hoogtepunten en hidden gems

Vermeldingen

 • Bozenka
 • Bozenka
 • Nieuwe anime muziek video Dua Lipa brengt nostalgie! - Animeazing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *