Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Soul Eater is de anime van Halloween!

Yasumi

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

No Responses

 1. 28 september 2020

  […] plan-to-watch lijst die je hebt opgebouwd. Of scroll er doorheen en kies een titel die je aantrekt. Voor mij was dat Soul Eater. Die serie had ik altijd willen kijken, maar had er ‘geen tijd voor’. Onzin natuurlijk. […]

 2. 21 juni 2021

  […] genoeg. Drie van mijn favoriete shounen zijn ook door hen gemaakt: Fullmetal Alchemist, Noragami en Soul Eater. Dit wil niet zeggen dat de studio perfect is, maar ik herken in al deze series iets heel […]

 3. 29 juni 2021

  […] fan van Soul Eater, keek ik in 2019 ontzettend uit naar de nieuwe anime Fire Force. Het is gebaseerd op Atsushi […]

 4. 26 juni 2022

  […] Soul Eater; […]

Vermeldingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: