Soul Eater is de anime van Halloween!

Bozenka (Yasumi)

Mijn naam is Bozenka en ik raak niet uitgepraat over anime. Het liefst kijk ik elke dag een serie of film. Mijn favoriet is Natsume's Book of Friends!

No Responses

  1. 28 september 2020

    […] plan-to-watch lijst die je hebt opgebouwd. Of scroll er doorheen en kies een titel die je aantrekt. Voor mij was dat Soul Eater. Die serie had ik altijd willen kijken, maar had er ‘geen tijd voor’. Onzin natuurlijk. […]

  2. 21 juni 2021

    […] genoeg. Drie van mijn favoriete shounen zijn ook door hen gemaakt: Fullmetal Alchemist, Noragami en Soul Eater. Dit wil niet zeggen dat de studio perfect is, maar ik herken in al deze series iets heel […]

  3. 29 juni 2021

    […] fan van Soul Eater, keek ik in 2019 ontzettend uit naar de nieuwe anime Fire Force. Het is gebaseerd op Atsushi […]

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: