6 Fasen van een Anime Fan: in welke zit jij?

Bozenka (Yasumi)

Mijn naam is Bozenka en ik raak niet uitgepraat over anime. Het liefst kijk ik elke dag een serie of film. Mijn favoriet is Natsume's Book of Friends!

3 reacties

  1. Lex schreef:

    Hee, je post is geweldig. Door jou ben ik uit m’n anime burn-out geraakt. Ik heb charlotte, herbekeken en ik ben weer helemaal terug in de anime vibe. Bedankt ((:

  2. Eline schreef:

    Leuke post! Ik herken me toch wel in verschillende dingen die je beschrijft haha. Zo ontdekte ik een tijdje geleden de ‘anime-seizoenen’ en nam de hoeveelheid series die ik volgde snel toe (want je zal maar een leuke serie missen :-P). Ook het even geen zin hebben in anime herken ik, om er vervolgens achter te komen dat Netflix ineens allemaal toffe anime heeft toegevoegd haha. En ja die eerste anime (in mijn geval Pokémon) blijft nostalgisch, al wist ik toen ook niet dat het anime was 😉

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: