Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

6 Fasen van een Anime Fan: in welke zit jij?

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

3 reacties

  1. Lex schreef:

    Hee, je post is geweldig. Door jou ben ik uit m’n anime burn-out geraakt. Ik heb charlotte, herbekeken en ik ben weer helemaal terug in de anime vibe. Bedankt ((:

  2. Eline schreef:

    Leuke post! Ik herken me toch wel in verschillende dingen die je beschrijft haha. Zo ontdekte ik een tijdje geleden de ‘anime-seizoenen’ en nam de hoeveelheid series die ik volgde snel toe (want je zal maar een leuke serie missen :-P). Ook het even geen zin hebben in anime herken ik, om er vervolgens achter te komen dat Netflix ineens allemaal toffe anime heeft toegevoegd haha. En ja die eerste anime (in mijn geval Pokémon) blijft nostalgisch, al wist ik toen ook niet dat het anime was 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *