Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer overΒ ons privacybeleid.

Yasumi & Silerna praten over: Misaki Ayuzawa

Misaki Ayuzawa Kaichou wa Maid-sama

De vorige keer dat we het over personages hadden, hadden we het over Takumi Usui uit Kaichou wa Maid-sama. Dan is het eigenlijk verplicht om het over de ster van de serie te hebben. Misaki Ayuzawa. Ze is een leuke, stoere meid die de leerlingen van een voormalig jongensschool in het gareel moet houden.

En hoe! Ze laat zonder veel moeite zien wie er de baas is. Helaas is haar ervaring met mannen ook niet bepaald rooskleurig. Haar vader heeft haar moeder achtergelaten met een schuld, toen zij en haar zusje nog klein waren.

Daarom werkt ze in een Maid cafΓ©, maar omdat ze bang is dat het haar reputatie op school zou kunnen verpesten, houdt ze het angstvallig geheim. Slechts een enkeling weet ervan, waaronder Usui.

Yasumi

“Ik vind Misaki één van de leukste vrouwelijke personages in een anime ooit. Zeker als het gaat om shoujo series, heb ik weinig andere hoofdpersonages gezien met zo veel karakter als zij.”

Silerna

β€œMisaki is girl power, tenzij Usui in de buurt is. De meest heldinnen van Shoujo series zijn vaak van die domme dozen die niks kunnen. Misaki is precies het tegen over gestelde.”

Een van de leukste rom-com anime.

Dat wij het nu nog steeds hebben over het duo Takumi Usui en Misaki Ayuzawa toont maar hoe leuk Kaichou wa Maid-sama is. Naast de geweldige humor is de serie natuurlijk ook erg schattig.

Heb jij Kaichou wa Maid-sama ook gezien?

Bozenka (Yasumi)

Oprichter en hoofdredacteur van deze website. Raakt niet uitgepraat over anime. Deelt graag haar mening en kennis met grenzeloos enthousiasme.

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: