Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Zo af en toe…

Yasumi en ik hebben het vaak over bloggen. Hoe we ze in elkaar gaan zetten, welk onderwerp, wanneer we ze inplannen enzovoorts. Terwijl we giechelen tijdens ons overleg zijn we het ultieme ‘Partners in crime’ duo..

En omdat we vaak hebben over onze sites. Weten we vaak ook niet wát we moeten schrijven..Dat is op zich ook geen ramp en niet erg. Maar we balen er wel van als we niks weten. Tot ineens bij 1 van ons het lampje ging branden!
Niet dat we dan gelijk gaan vertellen wat het idee is natuurlijk. ? Binnenkort zullen er blogs en verhaaltjes van ons beide in één blog te vinden zijn! Ze zullen uiteraard wel over Anime en onderwerpen gaan die erop lijken, onze meningen over een bepaald personage van een serie, het verhaal. Of misschien wel muziek, een evenement, iets anders!? Daar ga je binnenkort achter komen in onze nieuwe blogs!

jjc8g9q

Silerna

Hobby illustrator met een eigen comic. Groot manga fan en verschijnt zo nu en dan met een blog. Bezoek haar portfolio: www.silerna.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: